Popolna preozbrazba

Marija je pripravljena na življenjsko spremembo!

K. Š.
29. 4. 2019, 12.48
Posodobljeno: 29. 4. 2019, 12.54
Deli članek:

Marija Kos se je na našo preobrazbo prijavila zato, ker si v življenju resnično želi spremembe. Ne samo izgube kilogramov, pravi, da bi rada spet našla notranje ravnovesje in sebe postavila na prvo mesto.

Max Verderber
Marija Kos si želi vzpostaviti ravnovesje!

59-letna upokojenka Marija Kos iz Velenja ima za seboj izjemno težko preteklost. Pravi, da se je na preobrazbo prijavila zato, ker je sebi in svojemu sinu obljubila, da bo nekaj naredila zase. 

"V preteklosti sem se vedno posvečala drugim ljudem, sebe pa neprestano zapostavljala. In sedaj je prišel čas, ko sem malo zadihala in ko vem, da moram nekaj narediti za svoje zdravje. Zato sem si obljubila, da bom našla svoj notranji mir in sebe postavila v ravnovesje," pove simpatična upokojenka, ki se je te dni odločila, da bo njena preobrazba drugačna. 

"Bolj kot izgubiti nekaj kilogramov si želim, da bi se otresla stresa in našla svoj notranji mir. Želim biti spet mirna sama s seboj, samozavestna in predvsem urejena mama svojemu sinu," še doda in razkrije, da bo s pokončno glavo vstopila v nov dan. "Vem, da je to moja priložnost!"