Popolna preozbrazba

Urša že preizkusila vadbo XBody

K. Š.
25. 4. 2019, 10.18
Posodobljeno: 25. 4. 2019, 10.38
Deli članek:

XBody je navdušila naše finalistke, ki so vse v en glas prepričane: "Tole nam bo res spremenilo življenje!"

Max Verderber
Urša Vidmar je bila prva, ki jo je vadba XBody popolnoma presenetila!

Ta teden so naše udeleženke začele izjemno resno. Prepričane, da bodo svoje življenje končno obrnile na zdravo stran, so se že srečale z vadbo XBody, prav tako pa so obiskale diplomirano dietetičarko, ki jim je razložila, na kaj vse morajo biti pozorne. 

"Moje noge so se tresle!"

Ko smo se dobili na srečanju, nam je takoj postalo jasno, da bo šlo sedaj zares. Naslednji meseci bodo namreč obarvani z veliko mero discipline in spoznavanja z novim načinom življenja. 

Prva je vadbo obiskala Urša Vidmar, ki je bila nad njo navdušena. "Damjan me je popolnoma prevzel. Bil je neusmiljen in na koncu sem bila čisto premočena," nam je zaupala po revolucionarni vadbi XBody, s katero je pokurila izjemno veliko kalorij. "Ko sem končala z vadbo, sem bila popolnoma utrujena, moje noge so se kar tresle. Resnično imam občutek, da končno nekaj počnem zase," nam je zaupala Urša. 

Vas zanima o čem govorimo?
Vadba XBody je na voljo v Sloveniji pod okriljem nekdanjega smučarskega skakalca Damjana Frasa, ki jo je v Slovenijo pripeljal prvi. S pomočjo elektro mišične stimulacije tako lahko trenirate v Ljubljani, Kranju, Velenju, Mariboru in v Celju.

Max Verderber
Damjan Fras je pohvalil kandidatke in jim namenil veliko vzpodbudnih besed za nadaljevanje.

Gre za napravo, ki ima korenine v zdravstvenem področju. Napravo so namreč uporabljali pri rehabilitaciji in pacientih, za katere je bilo za preživetje, vključitev v normalno življenje bistveno hitro pridobivanje na mišični moči in vzdržljivosti.