Astro

Izgubljala bitko z boleznijo, potem pa ...

T.P.
27. 1. 2019, 12.15
Posodobljeno: 27. 1. 2019, 12.50
Deli članek:

Majhna deklica je zbolela za levkemijo, s katero se je borila dolgo časa. Po nastanku fotografije, na kateri se je ob njej pojavila nenavadna silhueta, je deklica čudežno ozdravela.

ps
Starši ozdravele hčerke globoko verjamejo, da je njihovega otroka ozdravila Devica Marija, ki je nikoli ni zapustila.

Starši deklice, ki je na nepojasnjen način ozdravela od levkemije, trdijo, da jim je pomagala Devica Marija, za katero pravijo, da se pojavlja tudi na njihovem posnetku.

Kevin in Jen Potter verjameta, da je silhueta na fotografiji njune hčerke Erin Devica Marija. 

Družina Potter iz ameriškega Kirtlanda  trdno verjame, da jim je Devica Marija pozdravila otroka, ki je imel levkemijo. Svoje trditve so podkrepili z neverjetnimi posnetki. Njihova deklica je pri treh letih težko zbolela in sledila je mučna presaditev kostnega mozga.

V nekem trenutku sta njena mati in oče opazila na fotografiji hčerke prikazen, podobno duhu. Kmalu zatem je deklica čudežno ozdravela, zato so terapijo prekinili. 

ps
Fotografija deklice, ob kateri se je pojavila nenavadna silhueta.

Oče čudežno ozdravljene deklice Kevin Potter pravi, da sprejema vse ljudi, ne glede na to, ali verjamejo v višje sile ali ne, vendar pa je sam prepričan, da nismo sami tukaj na Zemlji. "Mislim, da nam bitja svetlobe in ljubezni velikokrat pomagajo, ko smo v težkih situacijah, le da se tega ne zavedamo. A če bi se, bi jih lahko večkrat tudi sami zaprosili za pomoč," pravi.