Napoved

Horoskop za petek, 25. januarja

W.Y.
25. 1. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Odgovorno in marljivo boste stopali v pravi smeri. Dogodkov ne boste smeli prehitevati, bolje bo, da počakate na ugodnih pet minut in se osredotočite na pomembne ter zahtevne zadeve.

BIK
Premalo ste vlagali v čustveno plat svojega odnosa in to si želite popraviti. Silovito se boste zagnali v reševanje problemov in nestrpno pričakovali, kdaj bodo stvari krenile na bolje.

DVOJČKA
Delovne obveznosti vam bodo pomagale pri sprejemanju in razčiščevanju notranjih strahov in omejitev. Pridobili boste veliko močne volje in spremljala vas bo ljubeča energija.

RAK
Odprle se vam bodo nove poslovne priložnosti, ki bodo vezane na tujino ali izobraževanje. V ljubezni bo vse bolj harmonično in polno navdiha, kar vas razveseljuje.

LEV
V današnjem dnevu lahko pričakujete nepričakovane stroške. Zato se čim prej umirite in ne zapravljajte denarja. Pri delu boste morali držati jezik za zobmi in se prilagoditi.

DEVICA
Še vedno boste razmišljali o preteklosti, ki vas že nekaj časa preganja. Čas je, da greste naprej. Vzemite niti življenja v svoje roke in videli boste, da je lahko prihodnost lepša.

TEHTNICA
Zatekate se v zanimiva razmišljanja in poglabljanja na več področjih. Enostavno si želite več, tako v službi kot tudi od znancev, ki so pred kratkim stopili v vaše življenje.

ŠKORPIJON
S svojim delom boste na nekoga naredili velik vtis, kar pa še ne pomeni, da lahko začnete nositi glavo med oblaki. Ne počivajte na starih idejah, ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov.

STRELEC
Z vsem se spoprimite neposredno in brez kakršnega koli zapletanja. Vaša naloga bo to, da svoje opravite brez odvečnih vprašanj. Tudi v ljubezenskih in družinskih odnosih bo več sreče.

KOZOROG
Naloge, katere boste morali opraviti vam bodo šle zelo dobro od rok, saj ste nanje odlično pripravljeni. V podporo vam bo tudi partner. In ne pozabite se sproščati, še posebej zvečer.

VODNAR
Tavate z glavo v oblakih ali na več mestih hkrati in zato ste neprevidni. Celo v ljubezni spet zavlačujete. Vsekakor pohitite in si pravočasno poiščite pomoč ter spoštujte nasvete.

RIBI
Delovna predanost in zadovoljstvo v službi bosta danes očitna. Zadovoljni boste z delovnimi okoliščinami, prav tako bo vaše dobro delo nagrajeno, kar vas bo razveselilo.