Razkrite skrivnosti

7 resnic o angelih, ki jih morda ne veste

tp
10. 2. 2022, 11.00
Posodobljeno: 10. 2. 2022, 11.04
Deli članek:

Irska mistična avtorica knjig o angelih Lorna Byrne, ki vidi angele že od rosnega otroštva, ko še ni znala govoriti, razkriva nekaj zanimivosti o angelskih bitjih, ki jih je dobro vedeti.

PS
Angeli se pojavljajo v človeških podobah, da bi nam lažje predali sporočilo.

1. Vsak ima svojega angela varuha

Ne glede na to, ali ste religiozni oziroma katere vere ste, verjamete v boga ali ne, imate svojega angela varuha.

2. Angel varuh vas nikoli ne zapusti

Niti minute vas ne pusti samih. Z vami je od vašega prvega trenutka in ostaja z vami tudi po smrti. Vas zanima, ali je angel z vami tudi v kopalnici in ko se ljubite? Odgovor je: da. Angeli varuhi nas nikdar ne zapustijo in ni jim neprijetno zaradi stvari, ki se jih mi morda sramujemo pred njimi. Lahko se počutite še tako osamljeni, a vedite, da nikoli niste sami.

PS
Angel varuh je vedno z nami.

3. Vse, kar morate storiti, je, da zaprosite

Vam je dana svobodna volja in angelu ni dovoljeni, da bi se mešal v to. Svojega angela varuha morate zaprositi za pomoč. Samo zaprosite - tako enostavno je. Morda boste to storili zgolj enkrat na leto, pa vendar to storite - zaprosite ga, naj vam pomaga.

4. Vaš angel varuh omogoča drugim angelom in dušam, da vam pomagajo

Vaš angel čuvaj je vrata vaše duše. On lahko odpusti drugim duhovom in angelom, da vam pomagajo. Vaš angel varuh lahko dopusti tudi duhovom ljudi, ki so preminuli, da vam pomagajo; morda duhu vaše babice, ki je umrla. 

5. Vaš angel varuh lahko komunicira z angelom varuhom druge osebe

Imate težave z nekom? Ste nervozni, ker se z nekom ne morete sestati? Zaprosite svojega angela varuha, naj se pogovori z angelom varuhom te osebe.

6. Angeli se pojavljajo v človeški podobi, da bi lažje razumeli njihovo sporočilo

Različni angeli imajo različne podobe – vsi pa so edinstveni in veličastni. Lahko se pojavijo v ženski ali moški obliki in zdi se, da lahko obliko spreminjajo po svoji voli. Nekateri angeli se pojavljajo s krili, drugi brez njih. Ljudem se pokažejo v obliki, ki jim pomaga najbolje prenesti sporočilo, ki ga želijo predati. Angel materinske ljubezni je denimo ogromen in okrogel kot sonce. Ovit je v svoja krila, ki so odprta navzven. Njegove roke so vedno pripravljene, da vas stisnejo v močan objem.

7. Vaš angel varuh vas ima rad

Zanj ste zelo dragoceni, zanj ste na prvem mestu. Za vas bo naredil vse, kar je v njegovi moči. Samo zaprositi ga morate.