Test za ta čas

Kakšen odnos imate do obilja in kako ga izboljšati?

Andreja Novak, astrologinja in energijska raziskovalka
9. 2. 2022, 11.16
Posodobljeno: 9. 2. 2022, 11.20
Deli članek:

Po načinu reševanja je tokratni test podoben večini: dobro si oglejte slike in izberite tisti motiv, ki vas v trenutku najbolj pritegne. V nečem je poseben.

Dreamstime
Pri izboljšanju odnosa z obiljem izkoristite močno podporo Merkurja.

Iz razlage določenega motiva ne boste izvedeli le, kako ste trenutno povezani z obiljem, temveč tudi, kaj je še potrebno, da se čim bolje harmonizirate z njim.
In zdaj glavna posebnost: prek Merkurja je sočasno aktivirana podpora za obilje, ki bo povezana z vašim odgovorom, torej vam bo pomagala uresničiti to, kar ste izbrali s svojo številko in kar je tudi potrebno, da naredite/prejmete v svojem življenju.

an
Kateri motiv pa vas pritegne?

Pa si oglejmo razlago tistega, kar vas je na sliki najbolj pritegnilo.
Če ste izbrali:
1. LOVE YOURSELF – LJUBI SEBE (rože in napis v krogu)
To pomeni, da je vaše obilje povezano z dejanskim sprejemanjem sebe z vseh vidikov in na vseh področjih, s sprejemanjem sebe v sedanjosti – ne potem, ko naj bi se spremenili, uredili ... S sprejemanjem sebe točno takšnega, kot ste v tem trenutku. Sprejetje sebe bo namreč prizemljilo vaše Svetlobne energije in se boste lažje povezali z vsemi zemeljskimi vidiki, s sprejemanjem majhnih in večjih oblik obilja. Zadovoljstvo je tisto, ki bo pokazalo razliko med preteklostjo in prihodnostjo, saj ne boste več sami sebe zastrupljali s sodbami, obtoževanjem in krivdo, ki jo sprejemate zgolj zato, da bi osrečili ali pomirili okolje. Začutite, kako se krepi vaš notranji mir z vsakim trenutkom, ko prek diha sprejemate sebe in svojo Svetlobno Dušo. Notranji mir vas pripravi do tega, da se odprete naravi, okolju, in s tem se aktivirajo vaše energije za sprejemanje obilja in dogajanja, ki vas bo do tja pripeljalo.

2. BE HAPPY – BE BRIGHT – BE YOU (BODI SREČEN – BODI SVETEL/BISTER – BODI TI)
Če ste izbrali ta napis, pomeni, da že imate vse, kar potrebujete, hkrati pa je za vaše življenje z obiljem nadvse pomembno, da ste čim bolj iskreni, ne samo do sebe, temveč do vse okolice. Da z enakim sijajem sijete za tiste, ki jih poznate, kot za tiste, ki jih ne poznate. S tem, ko izžarevate svojo energijo, se namreč prebujate v svojo pravo vibracijo, ki v vaše življenje pritegne prave ljudi, prave priložnosti, in nenadoma se znajdete v življenju, ki ste si ga zares želeli, pa niste vedeli, kako ga doseči. Zdaj veste – po poti, kovani s svojimi iskrenimi mislimi in željami ter predvsem z odprtostjo srca za Svetlobno dogajanje.

3. IF YOU RESIST CHANGE, YOU RESIST LIFE – ČE SE UPIRAŠ SPREMEMBI, SE UPIRAŠ ŽIVLJENJU (razvoj metulja)
Če vas je pritegnila ta slika, ste v fazi, ko ste že veliko naredili za svoje spremembe, a še vedno niste tam, kjer si želite biti. Morda ste že naveličani svoje »rasti« in tega, da ves čas poslušate o karmi, preteklosti ... Dovolj imate vsega in želite si rezultatov. A teh ne bo, dokler ne boste povsem odklopili preteklosti. To pomeni, da se boste prenehali primerjati s svojimi stanji v preteklosti. Ne boste več iskali pokazateljev, da ste že zrasli in da ste boljši kot prej, temveč boste čisto pozabili na svoj pretekli jaz. Čudili se boste temu, kar vse je včasih strašilo, in kako niste vsega tega prej razumeli ali naredili. To bo podprlo novo stanje in obilje, ki bo prihajalo k vam v povezavi z vašo unikatnostjo in uživanjem v vsem, kar boste počeli. Bolj ko boste predani svojemu Življenju, bolj vas bo Življenje nagrajevalo.

4. PANDICA
Če ste izbrali pandico, ste v fazi pomiritve z življenjem in ste našli svoj vir veselja, sodelovanja. Pomembno vam je, da lahko doživljate življenje po svoje, saj je tako vaš notranji otrok najbolj sproščen. In v življenju je tako: otroci znajo najhitreje priti do tega, kar si želijo, in če so srečni, imajo ne samo bujno domišljijo, temveč jih tudi spremljajo dobre energije, ki jih podpirajo v vseh željah in razvadah. Torej ste v fazi precej zadovoljnega življenja, hkrati pa ste morda malo preveč razvadili svojega notranjega otroka, in je zdaj čas, da skupaj z njim začnete bolj konstruktivno gledati na življenje ter mu pomagate uvideti dolgoročno vizijo. Kaj si želite uresničiti v petih letih, desetih letih? Če boste notranjega otroka navdušili nad vizijo, ne bo več dnevno potreboval vse te zabave in igrač ter boste lahko začeli varčevati in krepiti obilje. Moč notranjega otroka, obogatenega z dolgoročno vizijo, pa bo pritegnila še več obilja in podpore Vesolja.