Astrosvet

Horoskop za Prešernov dan

Andreja Novak / 090 77 85
8. 2. 2022, 07.02
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Odličen čas je za iskrice strasti, a pazite, da vam ne pobegnejo izpod kontrole. V službi se lahko preveč zapletete ter si zapravite priložnosti pri obnovitvi svoje veze.

Bik
Počutili se boste zadovoljne in zapeljive, kar se bo poznalo tudi na vašem obnašanju ter na magnetnem privlaku, s katerim boste pritegnili številne simpatije v bližino.

Dvojčka
Zdelo se vam bo, da je dovolj, da jasno poveste svoje namere in zavrnete predloge drugih. A presenečeni boste, ker bodo še kar vztrajali in vas prisiljevali v svoj prav.

Rak
Praktični boste glede ljubezni in želeli podporo partnerja v vam pomembni smeri. Samski boste odprti za simpatije, a za kaj več se vam nikakor ne bo dalo potrudili.

Lev
Strast vas bo prevzela lahko tudi ob spominih na simpatijo ali partnerja, ko ste res čutili bližino in intimo. To vas bo dodatno motiviralo, da najdete več časa zase.

Devica
V odnosih boste magnetični, pa tudi drzni. Samozavestni boste ter si upali iti iz cone udobja in poklicati ljudi, ki jih želite že dlje časa kontaktirati. Zvezde vas podpirajo.

Tehtnica
Vaš magnetni privlak bo vibriral z obiljem in ljubeznijo. Imeli boste odlične ideje glede doma in financ ter vsega, kar si želite materializirati. Srečni boste v odnosih.

Škorpijon
Bolj boste povezani z nekaterimi, kar vas bo na trenutke čisto izčrpalo, zato previdno z besedami, da ne prizadenete bližnjih po nepotrebnem. Razmislite o svojih navadah.

Strelec
Veliko čustvenih dogajanj bo in lahko, da se jim boste čisto predali in še preden se boste dobro zavedli, boste že sredi največje, pa tudi najlepše čustvene drame.

Kozorog
Sproščeni boste in veliko bolj strastno povezani s simpatijo ali partnerjem. V odnosih boste jasni in direktni, lahko da celo preveč, saj boste sprožali kar precejšnje reakcije.

Vodnar
Če vam bo partner vračal naklonjenost, se boste sprostili v odnosu, sicer pa se samo odmaknili in nadaljevali vse po svojem načrtu. Tokrat se ne boste želeli prilagajati.

Ribi
Ne boste čutili obremenitve okolja, kar vam bo okrepilo dobro počutje, pa tudi spodbudilo seksualno energijo, da se vam bo aktiviral ljubezenski magnetni privlak.