Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 6. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
6. 2. 2022, 05.45
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ljubezen vas bo prisilila v nove korake na področju službe in zdravja. Kar naenkrat vam bo zelo mar, kako izgledate in kako se počutite, zato se boste bolj posvetili sebi.

Bik
Izmikali se boste ljubezni in se predali skrbi za druge ter se skrivali za opravki, a vam ne bo šlo najbolje. Strast vas bo prevzela in slej ko prej ji bose morali pogledati v oči.

Dvojčka
Presenečeni boste, ko se bodo kar naenkrat začeli odnosi postavljati na svoje mesto. Lahko, da se boste celo ustrašili tega, kar ste si v preteklosti želeli. Ne upirajte se.

Rak
Javnost vas bo iskala in zaželeni boste povsod. Vsi se bodo pogovarjali o vas ter vam dali možnosti. Karierno lahko naredite dobre korake naprej. Ohranite fokus na sebi.

Lev
Precej energije boste vlagali v dobro počutje, a začnite pri temeljih. Organizirajte se tako, da si najprej lahko spočijete in se naspite. Vse ostalo se bo samo po sebi zložilo.

Devica
Strast vas bo postavila v nov položaj in stežka boste skrivali dobro voljo. Lotili se boste temeljnih sprememb zase, ki vam bodo sproti kazale, kaj vse se zares da narediti.

Tehtnica
Spremenili boste svoj odnos do marsičesa. To vam bo koristilo v optimizmu gledanju na prihodnost. Vztrajajte in ne reagirajte na prijatelje, ki bodo želeli vse po starem.

Škorpijon
Načrti se bodo spreminjali, saj bodo v vaše življenje začeli uletavati ljudje, s katerimi boste imeli več opravka, kot ste si želeli. Razmislite strategijo in jo takoj uporabite.

Strelec
Lahko, da se boste izgovorili na službene zadeve, da se boste lahko odtrgali od vsakdanjih opravil in se predali sveži ljubezni, ki je ne boste mogli skriti pred drugimi.

Kozorog
Čas je za ljubezen in ureditev odnosov. Ne boste mogli več tajiti svoje strasti in se delati hladnokrvne. Ne zamudite tako lepe priložnosti za spremembe življenja.

Vodnar
Predolgo ste že odrezani od okolja, zato vas bodo nekatere stvari presenetile. Prijatelji vas bodo spravili v nemir, saj vam bo njihov obisk čisto predolgo trajal.

Ribi
Hrepeneli boste po spremembah, a ste že sredi njih. Sprostite se in se ne skrivajte pred realnostjo, ki je zares boljša, kot jo vidite sami. Daljši izlet vam bo koristil.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja