hrvaška diva

Je Severina res v sporu z bivšim?

N.S.
5. 2. 2022, 21.39
Deli članek:

Ena največjih hrvaških glasbenih zvezdnic Severina je spet v središču pozornosti. Razlog za to je njena odločitev, da pred javnostjo skrije videospot, v katerem so na ogled poročni posnetki z Igorjem Kojićem.

Instagram
Da se ločujeta, sta s Kojićem naznanila avgusta lani, potem ko se je o koncu njune ljubezni že nekaj časa šušljalo.

Spomnimo, leta 2019 je hrvaška zvezdnica Severina objavila videospot za pesem Kuma, v katerem je bilo mogoče videti posnetke z njene poroke s srbskim nogometašem Igorjem Kojićem leta 2015.

Zdaj pa je Severina sprejela odločitev in umaknila svoj videospot, ki je na portalu YouTube presegel štiri milijone ogledov. Po novem namreč ni več mogoče najti videospota s posnetki z nekdanjim možem. Šlo je za spektakularen dogodek v beograjskem hotelu Crown Plaza, kjer se je zbralo več sto gostov, med njimi vrsta slavnih estradnikov in podjetnikov, za slavje pa naj bi mladoporočenca takrat odštela več kot 50 tisoč evrov. Severininega zakona s Kojićem je sicer že nekaj časa konec, vseeno pa so njeno potezo opazili številni balkanski mediji in oboževalci, ki zdaj ugibajo, ali sta nekdanja zakonca na bojni nogi in bijeta grdo ločitveno bitko. Nekateri so sicer ugotovili, da Severinin spot na YouTubu še vedno obstaja, je pa skrit in do njega se je mogoče prebiti le z neposredno povezavo, ki je seveda takoj zaokrožila po spletu.

Zajem zaslonske slike
Videospot za pesem Kuma je Severina skrila pred očmi javnosti.