Napoved

Tedenski horoskop: možnosti za spremembe so velike, zato vpeljite novosti

Andreja Novak
6. 2. 2022, 15.00
Deli članek:

Nove navade in običaji bodo v tem tednu prišli do izraza. Naj vas Prešernov dan spodbudi k branju poezije. Vzemite si čas za razmislek.

Dreamstime
»Sprejemam se z ljubeznijo in se odpiram obilju materialnega življenja.«

Možnosti sprememb so velike, zato je smiselno, da vpeljete novosti povsod tam, kjer si jih res želite. Ne čakajte, da vas življenje v to prisili, ukrepajte prej, dokler so odprte poti in vas zvezde v tem podpirajo.


Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Sprejemam se z ljubeznijo in se odpiram obilju materialnega življenja.«

Oven 21. 3. – 20. 4.
LJUBEZEN
Odličen čas je za iskrice strasti, za katere pa morate paziti, da vam ne pobegnejo iz nadzora. S simpatijami v službi se lahko preveč zapletete ter si zapravite priložnosti pri obnovitvi svoje veze. Tudi samski bodite pazljivi, povabite pravo simpatijo na zmenek, ne izkoristite samo svojega vpliva na nasprotni spol.
ZDRAVJE
Če imate zdravstvene težave, se zdaj potrudite, da ali začnete z novim načinom življenja, ki bo učinkovito izboljšal vaše počutje, ali pa obiščite zdravnika, ki vam bo v tem času rade volje priskočil na pomoč – in vse boste uredili z večjo lahkoto.
DENAR
Odlično obdobje za vzpostavitev novih odnosov v službi. Možnosti za napredovanje so odprte. Če iščete novo službo, potem se v tem času potrudite, da naredite največ klicev, obiskov ali da se jasno izrazite, kaj bi zares želeli. Sreča vam bo naklonjena in lahko dobite zase idealno službo.
Kje vas čaka sreča?
Življenjska energija se bo počasi začela krepiti in vi boste vse bolje razpoloženi, še posebej, če boste sledili izzivom življenja ter se začeli gibati v naravi in družiti z bolj sproščenimi ljudmi.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
Počutili se boste zadovoljne in zapeljive, kar se bo poznalo tako pri vašem obnašanju kot na magnetnem privlaku, s katerim boste pritegnili številne simpatije. Čutite notranjo strast, ki v vas vse bolj vibrira, saj sta povezna vaša vladarica Venera in Mars v znamenju kozoroga. To pomeni, da se pripravljajo temeljne spremembe in da je čas, da na polno zaživite s svojo življenjsko energijo.
ZDRAVJE
Dobri nameni in volja, ki jo vzdržujete še od novega leta, že kažejo odlične rezultate. Veliko bolje se boste namreč počutili zaradi nove rutine, s katero ste želeli okrepiti svoje zdravje, in vam je to tudi uspelo. Ne odnehajte zdaj, ne glede na to, da je vse vsaj navidezno dobro.
DENAR
Delovni boste, a tudi zapravljivi, kar vas bo vznemirilo, saj niste navajeni, da bi vas strast in ljubezen vodila v tako čezmerno zapravljanje.
Kje vas čaka sreča?
Prvi lunin krajec v vašem znamenju 8. 2. vas bo podprl pri vsem, kar ste dobrega začeli v svojem življenju. To vas bo osrečilo, saj ste navajeni na trdo in vztrajno delo.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
LJUBEZEN
Zdelo se vam bo, da je dovolj, da jasno poveste svoje namere in zavrnete predloge drugih za vas. A presenetilo vas bo, da bodo še naprej vztrajali in vas prepričevali v svoj prav.
ZDRAVJE
Ob vseh pritiskih iz okolja vas bo zagrabila »sveta jeza«, ki bo energijsko počistila vse v vas in okoli vas ter poskrbela, da se to ne bo več ponovilo. Morda boste čutili napetost kot elektriko v sebi, in ko se bo umirilo, boste utrujeni, a zadovoljni.
DENAR
Vztrajali boste v nekaterih svojih odločitvah, pa čeprav bo okolica protestirala in vam vsiljevala svoja mnenja. Spoznali boste, kako hitro drugi vplivajo na vas ter kako ne vidite dovolj jasno, kdaj se to zgodi. Ker ne boste želeli kar popustiti pri vseh načrtih, ki ste jih ves mesec negovali in brusili v sebi, se boste uprli in dosegli rezultate.
Kje vas čaka sreča?
V vas se bo aktivirala globoka jeza, ki vas bo čisto prevzela, lahko da je ne boste mogli niti izraziti, a bo jasno vsem, da so dosegli mejo in da nimajo več vpliva na vas. To vas bo osrečilo, saj boste čutili, da ste pripravljeni za spremembe.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Praktični boste glede svoje ljubezni in želeli podporo partnerja, ki jo boste tudi dobili. Samski boste odprti za simpatije.
ZDRAVJE
Če boste sledili svojim idejam in sodelovali z vsemi vpletenimi, potem vam bo zdravje dobro služilo in se še bolj okrepilo. Če pa boste v sebi kuhali zamere in iskali razloge, da bi se odmaknili od skupnosti, se zna zgoditi, da boste na hitro zboleli.
DENAR
Želeli boste pokazati rezultate in se pohvaliti pred prijatelji. Pomembno vam bo, da razumejo, kaj počnete. Morda boste začeli v čem sodelovati. A bodite pozorni, da boste usmerjeni v delo, in se preveč ne sprostite, saj vam bo to porušilo delovno harmonijo in vam vzelo preveč časa.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, saj bo javnost končno začela ceniti vaše delo. Vse več priložnosti se bo odpiralo. Ne glede na čustva prekipevajoče sreče boste seveda tudi obremenjeni, saj ste se navadili na več prostega časa, ki ga boste želeli ohraniti za vsako ceno. Morda boste šli na daljšo poslovno pot ali na delo v tujino.

Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Strast vas bo prevzela tudi ob spominih na simpatijo ali partnerja, ko ste res čutili bližino in intimo. To vas bo dodatno motiviralo, da najdete več časa zase.
ZDRAVJE
Sprostili se boste in se odločili za nekatere dejavnosti, da se tudi fizično okrepite in regenerirate, lahko pa tudi pomladite. Ko boste našli dober ritem v sebi, se boste sprostili in postali bolj pogumni do življenja.
DENAR
Z lahkoto se bodo začele vse nove dejavnosti, ki ste se jih lotili, in zadovoljni boste, saj vam bo red dajal potrebno zaščito in organizacijo dneva, da ne boste zapravljali časa v prazno. Morda boste dedovali po očetovi strani in boste imeli opravka s papirologijo pa tudi zunanjimi javnimi sistemi, ki vam bodo pomagali urediti vse potrebne stvari.
Kje vas čaka sreča?
Zvezde vas bodo podpirale tudi v dejavnostih zunaj, v javnosti, kar vas bo osrečilo, saj že prav pogrešate večje družbe oz. bolj neosebna srečanja z ljudmi. Več se boste družili s prijatelji ali pa našli skupino ljudi s podobnimi interesi.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
V odnosih boste magnetični pa tudi drzni. Čutili boste svojo samozavest ter si upali iti iz cone udobja in celo poklicati ljudi, ki jih želite že dlje časa. Tako boste sprostili globoko moč, ki se je lahko včasih kazala kot jeza, in sočasno začeli bolj na polno doživljati odnose. Veliko bolj boste hvaležni za vse, ki vas vidijo iskreno in se tako tudi obnašajo do vas.
ZDRAVJE
Reševanje odnosov vas bo tudi fizično sprostilo in osvobodilo. Možno je, da boste razčistili kakšen star, karmični odnos, ki ga prej nikakor niste mogli rešiti. Zdaj bo čas za večje spremembe, kar vam bo dodalo energije, da ne boste čutili utrujenosti.
DENAR
Odnosi bodo ključnega pomena za vaš uspeh, zato se boste potrudili in jasno pokazali svoje želje. Morda se bo precej spremenilo, predvsem zato, ker boste končno iskreno pokazali svojo veliko moč.
Kje vas čaka sreča?
Sproščena in jasna komunikacija vas bo osrečila, ko pa boste videli, da so tudi rezultati hitri, boste z navdušenjem nadaljevali. Ne bo vam težko narediti tistih stvari, ki ste se jim prej izogibali.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Vaš magnetni privlak bo zajemal obilje in ljubezen. Sočasno boste imeli najboljše ideje glede svojega doma, financ ter vsega, kar si želite materializirati. Srečni boste v odnosih, pa čeprav se navidezno ne bo nič spremenilo. Vi sami boste opustili pričakovanja.
ZDRAVJE
Okrepila se vam bo notranja moč, saj sta povezna vaša vladarica Venera in Mars v znamenju kozoroga, kar pomeni, da se v vas nekaj spreminja, reorganizira in da življenjska – seksualna energija lahko prinese optimalne spremembe. Zdravje vam bo postalo pomembno kot izraz svojega življenja.
DENAR
Zapeljivi boste in s svojimi dejanji predvsem v službi netili iskrice strasti. Simpatije vas bodo obletavale, a vi boste bolj stabilni v čustvih in boste na skrivaj zvesti eni sami ljubezni. Zadovoljni boste in se počutili zapeljivo, kar se bo poznalo pri vašem obnašanju.
Kje vas čaka sreča?
Sposobnost, da se ne boste zapletli v dogajanje v okolici, vas bo osrečilo. Z veseljem boste ohranjali svojo notranjo povezanost in čutili, da začenjate pomembno poglavje v svojem življenju.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
Tudi sicer boste v tem času bolj povezani z ljudmi, kar vas bo na trenutke izčrpalo, zato previdno z besedami, da ne prizadenete bližnjih po nepotrebnem. Razmislite o svojih navadah povezovanja z ljudmi in načina ne samo pogovarjanja, temveč tudi razmišljanja o drugih.
ZDRAVJE
Odkrili boste, da lahko opustite črnogleda predvidevanja in k vsem pristopite bolj sproščeno in s pozitivnim nabojem. To bo močno izboljšalo vaše počutje, kar se vam bo zdelo kot čisti čudež.
DENAR
Polni boste energije in imeli odlične ideje, kako v javnosti ter v ustanovah aktivirati nekatere dejavnosti ali sodelovanja, ki vam bodo prinesla tudi koristi, a bodo tudi drugi imeli nekaj od tega. Pri tem bodo odnosi edina težava, saj boste potrebovali večjo ekipo oz. se več ukvarjati z ljudmi, da bo to res steklo.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, ko boste dojeli, da ne potrebujete poskrbeti za vse bližnje in da v dobrih odnosih še daleč ni potrebno, da se ves čas strinjate. Zanimivo vam bo postalo sodelovanje z različnimi ljudmi.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Veliko čustvenih dogajanj bo in morda se jim boste povsem predali. Še preden se boste dobro zavedli, boste že sredi največje pa tudi najlepše čustvene drame. Samski boste čisto sproščeni, tisti v zvezi pa boste imeli malo težav z okolico, kako vse skupaj speljati, ne da si porušite temelje življenja. Vse skupaj vas bo osvežilo in vam prenovilo prioritete življenja.
ZDRAVJE
Če se boste končno sprostili in sodelovali z namigi življenja, vam bo zdravje odlično služilo. Če pa se mislite še naprej držati stran od dogajanja, pa se vam lahko počutje na hitro poslabša.
DENAR
Morda boste šli na daljše poslovno potovanje ali izobraževanje, ki vam bo okrepilo željo po kreativnem delu. Pazite, da se na tej poti ne zapletete v ljubezenske igrice, ki vam lahko zamajejo temelje.
Kje vas čaka sreča?
Čutili boste, da je življenje na polno potrkalo na vaša vrata in da ne glede na vse morate sodelovati. To vas bo osrečilo in vam aktiviralo domišljijo, ki jo boste na veliko uporabili ter si ustvarili dobro vizijo za daljše časovno obdobje.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
Sproščeni boste, morda se boste veliko bolj strastno povezali s simpatijo ali partnerjem. V odnosih boste jasni in neposredni, lahko da celo preveč, saj boste sprožali kar precejšnje reakcije v okolici. Ljubezen vam bo naklonjena, kar vas bo veselilo, a na neki način tudi obremenilo, saj boste čutili, da ste vi tisti, ki morate nekaj narediti.
ZDRAVJE
Odlično obdobje izkoristite tudi za nego telesa in duha. Začnite s tistimi dejavnostmi, s katerimi si želite izboljšati svoje počutje, saj vam bodo postale všeč in jih boste z lahkoto lahko ohranjali v prihodnosti.
DENAR
Jasno boste izražali resnico, ki bo padla na plodna tla ter okrepila vaš ugled in vpliv v okolici pa tudi v službi. Pozorni pa bodite, da se ne zapletete v ljubezenski odnos na delovnem mestu, saj boste iskrice strasti nosili s sabo, kjerkoli se boste pojavili.
Kje vas čaka sreča?
Ko boste dojeli, da ste lahko naenkrat povezani tako v poslu kot z domačimi in da življenje ni kampanjsko, temveč sočasno, se boste sprostili in z lahkoto vstopili v drugačno organiziranje in sodelovanje.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Če vam bo partner vračal naklonjenost, se boste dobro sprostili v odnosu, sicer pa se boste samo odmaknili in nadaljevali po svojem načrtu. Tokrat se ne boste želeli prilagajati, saj boste imeli jasno vizijo v vsem.
ZDRAVJE
Vse se vam bo zdelo čisto na novo, a sočasno boste točno vedeli, kaj je treba naredili in kdaj. Sami sebe boste presenetili in sočasno boste postali popolnoma mirni in samozavestni v vseh pogledih, še posebej, ko boste z novimi dejavnostmi v prostem času imeli večje rezultate glede počutja.
DENAR
V tem tednu boste morali nadomestiti vse, kar ste v prejšnjem preložili ali zamudili. Delovno boste namreč dobro razpoloženi in imeli boste tudi veliko energije in podpore javnosti, da odlično izpeljete vse tiste stvari, ki so za vas poslovno in finančno pomembne.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, saj se bo blagostanje pokazalo v veliko večjem obsegu, kot ste računali, zato se dobro pripravite, da bo vse šlo kot po maslu. Vsi novi projekti bodo dobili veliko povpraševanja in javne podpore, a se boste čudili, od kod.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Ne boste čutili obremenitve okolja, in to vam bo okrepilo dobro počutje pa tudi spodbudilo življenjsko energijo, da se vam bo aktiviral ljubezenski magnetni privlak.
Samski se boste morda hitro zapletli v ljubimkanje ali celo kaj več, tisti v zvezah se boste samo bolj sprostili. Veliko čustvenih dogajanj bo in morda si boste zaželeli sprememb na tem področju.
ZDRAVJE
Ne boste v najboljši koži, a vas to ne bo oviralo, da ne bi na polno sanjarili pa tudi ustvarjali. Počutje se vam bo hitro izboljšalo, ko boste dosegli dobre rezultate.
DENAR
Vabilo vas bo daljše potovanje, kjer se boste sprostili in postali vse, kar zares ste. Previdni boste, saj boste čutili objem življenja, ki vas bo vse bolj stiskal in želel, da pokažete svoje rezultate ter začnete na polno sodelovati.
Kje vas čaka sreča?
V največji občutljivosti, predaji usodi in sledenju dogajanja, in sicer ne glede na to, da se na trenutke ne boste čutili sposobne izpostavljanja javnosti oz. življenju. Ko boste premagali in sprejeli svojo občutljivost, boste spoznali, kakšno darilo je to za vas.