Napoved

Horoskop za četrtek, 10. februarja

Andreja Novak / 090 77 85
10. 2. 2022, 05.32
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Če imate zdravstvene težave, se potrudite, da začnete z novim režimom, ki bo učinkovito izboljšal počutje, ali pa obiščite zdravnika, ki bo danes bolj pozoren na vas.

Bik
Dobri nameni in volja, ki jo vzdržujete še od novega leta, kaže odlične rezultate. Veliko bolje se boste počutili zaradi nove rutine, s katero želite okrepiti svoje zdravje.

Dvojčka
Vztrajali boste v odločitvah, čeprav bo okolica protestirala in vam vsiljevala svoja mnenja. Spoznali boste svoje šibke točke, zaradi katerih dovolite psihične pritiske.

Rak
Želeli boste pokazati rezultate in se pohvaliti pred prijatelji. Pomembno vam bo, da razumejo, kaj počnete. Lahko, da vas bodo zaradi tega povabili v večje sodelovanje.

Lev
Z lahkoto vam bodo stekle nove dejavnosti in zadovoljni boste, saj vam bo red dajal potrebno zaščito in organizacijo dneva, da ne boste zapravljali časa v prazno.

Devica
Sprostili boste globoko moč, ki je bila v vas krita kot jeza. Bolj srečni boste v odnosih. Hvaležni boste za vse, ki vas vidijo iskreno in se tudi tako ves čas obnašajo do vas.

Tehtnica
Zapeljivi boste in s svojimi dejanji predvsem v službi netili iskrice strasti. Simpatije vas bodo obletavale, a vi boste stabilni in boste na skrivaj zvesti eni sami ljubezni.

Škorpijon
Polni boste energije in odličnih idej, kako se v javnosti aktivirati ter se povezati z nekaterimi ustanovami. Vse bo prineslo obojestransko koristi, če boste iskreni.

Strelec
Če se boste sprostili in sodelovali z namigi življenja, vam bo zdravje odlično služilo. A če pa se boste odmikali od dogajanja, pa se vam lahko počutje na hitro poslabša.

Kozorog
Odlično obdobje izkoristite za nego telesa in duha. Začnite z aktivnostmi, s katerimi si želite izboljšati počutje, saj vam bodo postale všeč in jih boste z lahkoto nadaljevali.

Vodnar
Nadomestiti boste morali vse, kar ste v preteklem preložili ali zamudili. Delovno boste dobro razpoloženi in imeli boste tudi veliko energije in podpore javnosti.

Ribi
Ne boste v najboljši koži, a vas to ne bo oviralo, da ne bi na polno sanjarili, pa tudi ustvarjali. Počutje se vam bo hitro izboljšalo, ko boste dosegli dobre rezultate.