Astro

Bodoče mamice kot magnet privlačijo duše, ki se želijo vrniti

T.P.
24. 8. 2018, 09.57
Posodobljeno: 24. 8. 2018, 10.15
Deli članek:

Da bi se razvijale, prihajajo naše duše na Zemljo večkrat. Preden se duša odloči za ponovno utelešenje, mora izbrati življenje, ki ga želi preživeti.

PS
Naše vsakodnevne misli, želje in cilji pošiljajo signale dušam, ki reagirajo na to energijo.

Ta odločitev temelji na glavni lekciji, ki jo želi osvojiti oziroma se jo naučiti. Pri tem je zelo pomembna tudi izbira staršev, vse pa je odvisno od cilja duše in njenih želja glede izbora življenjskega sloga ter pridobivanja določenih znanj.  

Odločitev o ponovnem utelešenju temelji na osnovni lekciji, ki se je moramo naučiti

Duša čaka pravi trenutek, da se rodi

Denimo, da sta bili dve duši že prej skupaj (npr. mati in hči), bosta morda ponovno skupaj želeli doživeti to izkušnjo ali pa se znova srečati v nasprotnih vlogah, tako da duša mame postane hči, hčerka pa mama. Včasih se duša želi utelesiti v določenem delu sveta, pa ji v tem primeru ni tako pomembno, kdo bodo njeni starši. Kot so si ljudje med seboj različni, so si različne tudi naše duše ter njihove želje, ki jih želijo uresničiti oziroma doživeti na Zemlji.

PS
Duša se utelesi v določeno družino z namenom.

Ko se vzpostavi zveza s potencialnimi starši, se duša že povezuje s tema osebama in je prisotna v njuni energiji, kjer čaka pravi trenutek, da se rodi.

Mama s svojimi mislimi pošilja signal duši

Seveda imajo tudi starši velik vpliv na to, katera duša bo postala član njihove družine. Naše vsakodnevne misli, želje in cilji pošiljajo signale dušam, ki reagirajo na to energijo. Zlasti misli in aktivnosti bodoče mame so kot magnet, ki privlačijo duše, pripravljene na reinkarnacijo ter nove življenjske priložnosti oziroma lekcije.

Izbiramo svoje brate in sestre

Pri družinah z več otroki duše sklepajo medsebojne dogovore s potencialnimi sestrami oziroma brati. Energetsko polje in želje matere ter duše, ki se namerava utelesiti, skupaj tkejo odločitve o tem, kdo se bo prvi rodil.

Duša, ki se ji zgodi spontani splav, se običajno vrne in se rodi ob naslednji materini nosečnosti. Prav tako se lahko duša otroka, ki zaradi splava ni prišel na svet v eni družini, rodi v družini najboljših prijateljev svoje mame.

Duše so torej tiste, ki izbirajo svoje družine, kraj rojstva in pomembne dogodke, ki se bodo odvili v njihovih življenjih. Spoznanje, da smo se mi in člani naše družine sami medsebojno izbrali, je ganljivo in opogumljajoče.