Zanimivosti

Kako so znani Slovenci na noge spravili štajersko prestolnico?

Oglasno sporočilo
24. 8. 2018, 09.55
Posodobljeno: 24. 8. 2018, 10.43
Deli članek:

Minulo soboto je štajerska prestolnica rajala pozno v noč. Nič čudnega, saj je Europark praznoval svojih razburljivih 18 let. S tradicionalnim rojstnodnevnim koncertom v družbi znanih Slovencev je v glasbeno ekstazo popeljal številne ljubitelje dobre glasbe.

Bojan Mihalič
Challe Salle je navdušil Europarkovo občinstvo

Najprej je občinstvo dobro razgrel priljubljeni raper Challe Salle. S svojo skupino Legende je navdušil vse tiste, ki imajo radi gud vajb. S številnimi uspešnicami je na noge dvignil obiskovalce vseh generacij, ki nam še danes v ušesih odmevajo njegovi ritmi: »Cenm svoj lajf, šerm gud vajb, zato, ker cajt ne gre več nazaj.«

Vzdušje se je stopnjevalo iz minute v minuto, tako da so pred dobro ogreto občinstvo po približno eni uri stopili člani svetovno znane zasedbe Perpetuum Jazzile. Vsaka pesem je med občinstvom vzbudila val navdušenja – od uvodne Footloose prek Queenov in njihove Don't stop me now do slovenske uspešnice Samo milijon.

Marko Pigac
Odlični Perpetuum Jazzile v elementu.

V odličnem glasbenem nastopu sta v zaodrju uživala tudi povezovalec koncerta in ljubljenec številnih dam Marko Potrč ter postavni pevec Jan Plestenjak, ki je tokrat za spremembo prišel v vlogi gosta. 

Ernad Ihtijarević_Mediaspeed
Jan Plestenjak, Simona Mandl, center managerka Europarka, in Challe Salle.

Praznovanja ob vstopu v polnoletnost pa s tem še ni konec. Danes ob 18. uri bodo najmlajše v Europarku zabavali trije veliki čarodeji, jutri ob 11. uri pa se bodo obiskovalci zavrteli ob melodijah vedno zabavnih Poskočnih muzikantov. Posladkali se bodo lahko tudi s torto velikanko in razvajali z rojstnodnevnim popusti vse do 18 %.

Promocijsko gradivo
Europarkovih razburljivih 18!