Astro

Tako pišemo angelom, da nas (u)slišijo

T.P.
22. 8. 2018, 11.16
Posodobljeno: 22. 8. 2018, 11.30
Deli članek:

Pisanje angelskim vodnikom je način izražanja skrbi, težav, misli in želja. Lahko jih zaprosite za pomoč in vodstvo ter se osvobodite skrbi, pa tudi strahov.

dk
Naši duhovni vodniki so vedno z nami, pripravljeni, da nam prisluhnejo.

V vseh nas se včasih nakopičijo občutki, ki nas tiščijo in zavirajo napredek. Kadar nam je težko govoriti o tem, se spomnimo na to, da je ob nas nekdo, ki nas vedno posluša in bodri. Zdaj je idealen trenutek, da se obrnete k angelom in se osvobodite nakopičenih skrbi, da bi lahko nadaljevali srečni in svobodni.

Dopustite občutkom, da svobodno privrejo na papir!

Pisanje angelskim vodnikom je učinkovit način izražanja skrbi, težav, misli in želja. Lahko jih zaprosite za pomoč in vodstvo ter se osvobodite skrbi in strahov. Nikar se ne zadržujte. Ko pišete angelom, odprite srce in dopustite občutkom, da lahkotno privrejo na papir. Pustite ob strani prepovedi in strahove, bodite popolnoma iskreni do sebe in svojih resničnih čustev. Zaprosite angele, naj vam pomagajo rešiti težave v vaše največje in najvišje dobro, zatem vse prepustite njim.

PS
Predajmo svoje skrbi angelom. Napišimo jim pismo.

Kadar pišete angelom, ne skušajte manipulirati s situacijo ali problemom. Povsem iskreno zapišite točno to, kar čutite. Po določenem času boste prijetno presenečeni, na kakšen način se je vaš problem reši oziroma so bile uslišane vaše molitve. Angeli lahko delujejo na načine, ki so nam povsem neverjetni, težave pa običajno rešujejo nepričakovano.

Pišite, dokler ne spravite vsega iz sebe

Enostavna metoda prečiščevanja misli je zapisovanje skrbi, vsega, kar vas žalosti, jezi, straši, ali pa vas razočara. Samo pišite angelom, dokler ne spravite vsega iz sebe.

Občutki imajo močan vpliv na zdravje. Če negativne dogodke doživljamo vedno znova in se nam slabi občutki ponavljajo, se lahko razvijejo v razpoke ali luknje v avri, zlasti kadar ne najdemo rešitve. Zato je pisanje angelom zelo učinkovit način zdravljenja situacije in občutkov.

Svoje občutke moramo sprejeti in priznati, da bi lahko dvignili zavest, kajti to je poanta osebne rasti.

Ko zaključite pismo angelom, ga ne berite znova. Samo recite na glas: »Sedaj se odločam izpustiti vso bolečino ter občutke, povezane s to situacijo.« Zatem zažgite papir, saj boste tako prečistili um in dušo, občutke in negativne energije, ki ste jih doslej zadrževali v sebi. Obenem se zavedajte, da so angeli sprejeli vaše sporočilo.