Astro

Ko sem umrl, me je obiskal Jezus

T.P.
23. 8. 2018, 10.33
Posodobljeno: 23. 8. 2018, 10.36
Deli članek:

Zgodilo se je že pred časom, vendar neverjetna zgodba o najstniku, ki so ga že vsi imeli za mrtvega, a se je čudežno vrnil med žive, še vedno buri duhove. Fant namreč trdi, da ga je rešil Jezus Kristus.

You Tube

You tube

»V času, ko sem bil mrtev, sem videl človeka dolgih las in z gosto brado. Položil mi je roko na rame in rekel, naj ne skrbim, da bo vse v redu. Takoj mi je postalo jasno, da je bil to Jezus Kristus,« je povedal Zack Clements, ko se je prebudil iz kome, iz katere so ga zdravniki komaj spravili. Še vedno ne morejo pojasniti, kako je prišlo do tega, da je njegovo srce znova začelo utripati in kako to, da njegovi možgani niso prav nič poškodovani po tako dolgi klinični smrti.

»Hvala Jezusu, da mi je vrnil mojega otroka.«

Zackova mama Teresa

Zack Clements je deček iz Teksasa, ki že od otroštva obožuje šport in je zato v odlični formi. Kljub temu se je v šoli nekega dne pri telesni vzgoji med tekom onesvestil. Zdravniki pravijo, da se je njegovo srce ustavilo oziroma da je bil mrtev polnih 20 minut, saj ga urgentni zdravniki nikakor niso mogli spraviti med žive. Po dolgotrajnem obujanju jim je naposled le uspelo, vendar pa so bili prepričani, da je bil fant predolgo mrtev, da ne bi bilo posledic. A fant se je po nekaj dnevih prebudil iz kome, in sicer brez kakršnih koli poškodb možganov. Zdravniki ne znajo pojasniti, kako je njegovo srce spet začelo utripati in kako da je fant kljub temu, kar se mu je zgodilo, fizično povsem zdrav.

You Tube

SREČANJE Z JEZUSOM

Če zdravniki ne znajo razložiti tega čudeža, pa deček trdi, da sam zelo dobro ve, kako je preživel. Pravi, da ga je rešil Jezus Kristus. »Ja, bil sem mrtev in takrat me je obiskal moški z dolgimi lasmi in gosto brado. Roko mi je dal na rame ter mi pomirjujoče rekel, da bo vse v redu, naj nič ne skrbim. Ni mi bilo treba razmišljati o tem, povsem jasno mi je bilo, da me je obiskal Jezus Kristus,« je Zack izjavil za tuje medije. Ker zdravniki ne znajo pojasniti Zackovega čudežnega preživetja, družini ne preostane drugega, kot da verjame svojemu sinu. »Ko se je prebudil, nam je takoj zaupal, kakšno izkušnjo je doživel, vendar ljudje niso pripravljeni sprejeti nečesa takega,« pravi Zackov oče Billy, njegova mama pa dodaja, da je hvaležna Jezusu, ker je dopustil, da je svojega otroka dobila nazaj.