Astro

Vas kliče? Očitno ste na vrsti!

T.P.
13. 8. 2018, 15.03
Posodobljeno: 14. 8. 2018, 10.52
Deli članek:

Ste že slišati za močan simbol trojni vozel?

PS
Obesek trojni vozel kristalni kvarc

Trojni vozel – ali triquetra je keltski in nordijski simbol s poganskimi koreninami. Trije deli simbolizirajo povezanost zemlje, morja in neba, kristjani pa v njem vidijo Sveto trojico oziroma idejo, da so oče bog, sin in sveti duh eno bitje. Trojni vozel je na vsak način mističen in simbolizira tudi večnost, brez začetka in konca, neminljivost, pa tudi neuničljivo zvezo med vsem, kar obstaja v naravi. Glavni poudarek je na medsebojni povezanosti vsega, kar omogoča življenje.


Neverjetna moč obeska TROJNI VOZEL

Ko si nadenete obesek trojni vozel, se lahko v vašem življenju marsikaj spremeni. Na sebi namreč nosite izjemno močan simbol, ki spodbuja vašo osebno in duhovno rast, akcijo, napredek, fizično ter umsko moč. Vaše misli postajajo čedalje bolj jasne, vidite več od drugih, kar naenkrat opazite, da poznate kristalne odgovore na vprašanja, ki vas že dolgo mučijo. Spoznate svoje poslanstvo, jasno vam postane, kaj morate storiti za svojo srečo, za svoj uspeh, za svoje dobro počutje, za to, da vas iskreno ljubijo in vi ljubite njih. V vaše življenje začnejo vstopati ljudje, ki vas osrečujejo, privabljate ljubezen in radost, najde vas služba vaših sanj. V vaše življenje vstopi blaginja …

Nekaj obeskov z močnim simbolom - trojnim vozlom imamo tudi v naši trgovini. Vas trojni vozel kliče? Njegov klic pomeni klic po svetli spremembi v vašem življenju. Ste pripravljeni na takšen preskok v pozitivno smer? Potem lahko svoj obesek Trojni vozel naročite TUKAJ.

PS
Na voljo so trije obeski: tigrovo oko, ametist in kristalni kvarc.

Prav tako se trojni vozel povezuje s tako imenovanimi trojnimi božanstvi, ki jih pogosto srečujemo v keltski mitologiji. Ta božanstva so največkrat prikazana kot tri sestre identičnega videza, prikazujejo pa tri faze ženskega razvoja: devico, mati in starko. Ženska devica je jasna slika rastoče Lune – simbolizira pomlad, prebujanje, krepitev, polna je navdušenja, a še vedno ne povsem prebujena. To se spremeni v drugi fazi, ko na oder življenja stopi ženska Mati, ki jasno odslikava polno Luno - ona je poletje, plodna, prinaša izobilje, zagotavlja razvoj, je izpolnjena tako na čustvenem kot na vseh drugih področjih, dosega svoj vrhunec. Zatem vstopa v fazo umirjanja, izkušena je in modra, istočasno pa je v zadnjem obdobju – pravzaprav prevzema vlogo zadnje četrtine Lune. Čas je za zimo, narava izgublja svoj prvotni razcvet, odeva se v tišino, zamrzuje in na koncu se popolnoma umiri, spokojno zatisne oči.

Trojni vozel svojemu lastniku ponuja jasno obrazložitev in odgovor na različna vprašanja, obenem pa ga z vsakim korakom nedvoumno vodi k popolnosti in njegove misli kristalizira v nekaj višjega, kot je zgolj materija. Samo na ta način lahko odpremo vrata čisti energiji in postanemo del neskončnosti.

Ne čudi torej, da nosi trojni vozel v sebi tako imenovano 'lunarno moč'. Ovit je v tančice skrivnosti, ki simbolizira človeško občudovanje, obenem pa kanček strahu pred vsem, kar je spiritualno in kar se nam zdi, da je neposredno povezano z najbolj skritimi globinami nekega nam neznanega, a nadvse privlačnega sveta.