Astro

Kar se je zgodilo v soboto, boste čutili 6 mesecev

T.P.
11. 8. 2018, 22.05
Posodobljeno: 13. 8. 2018, 09.15
Deli članek:

V soboto, 11.8.2018, smo dočakali delni sončev mrk v Levu. To pomeni, da vlečete levjo energijo navznoter, vpliv pa bo čutiti še naslednjih šest mesecev.

PS
Resnično zelo krepčilen mrk.

Tokraten mrk daje poudarek na naše vodje in ljudi na pozicijah moči. »Dan je zanimiv, ker vam bo naklonil precej vizij, vendar pa vas postavlja tudi v položaj »jaz proti njim«. Ker je na delu pritegovanje in vpijanje levove energije, vaša osebnost postaja vse večja in večja. A kadar izžarevate jasno vizijo in samozavest, vas lahko nekateri ljudje vidijo kot arogantne in obsedene s seboj. »Ni pomembno, kako vas vidijo drugi. Pravzaprav je tudi to pomembna stvar, povezana s tokratnim mrkom,« poudarja astrolog Gregory Scott. Vizija, ki vam jo poklanja, in prepričanje v njeno uresničenje, sta velik dar, zato ne smete nikomur dopustiti, da vam to vzame. Kajti to vizijo imate z razlogom. In nikar ne pozabite, da se delovanje mrka raztegne na kar šest mesecev.

PS
Ker je na delu pritegovanje in vpijanje levje energije, vaša osebnost postaja vse večja in večja.

Ko se počutite močni in strastni v povezavi z nekaterimi od svojih sanj, vas nihče ne bi smel zaustaviti v njegovi uresničitvi. »Tukaj smo, da dosežemo svoj namen in zaključimo svoje delo na planetu Zemlja ter krenemo naprej,« pravi astrolog Scott. Opozarja, da nas bo lastni ego sabotiral na način, da bo izzval konflikt z drugimi ljudmi, ali pa odvrnil našo pozornost.

Mrk bo vplival na vsa nebesna znamenja, najbolj pa na Leve, Vodnarje, Škorpijone in Bike.

Mrk bo obnovil upanje v prihodnost, da obstaja nekaj, za kar je vredno živeti, da bodo stvari boljše in da jih lahko naredite boljše, kot lahko dosežete svoj življenjski namen. »Tokratno dogajanje bi lahko označil s karto Zvezde v tarotu: Odvržem vso prtljago in krenem od začetka,« dodaja astrolog. »Resnično zelo krepčilen mrk.« To je tretji mrk letošnjega poletja in drugi sončev mrk. Spomnite se, kaj se je z vami dogajalo 11. avgusta leta 1999. Vas prežemajo isti občutki? Čas je, da razčistite z njimi.

Sicer pa se v tem obdobju priporočajo novi začetki glede notranje ljubezni, občutkov v ljubezenskih zvezah, nekateri posamezniki bodo zablesteli z novimi idejami in posli, nekateri bodo uresničili svojo globoko fantazijo, tretji pa bodo zelo občutljivi in se bodo še bolj navezali na ljudi, ki jih imajo radi.