Astro

5 nebeških odgovorov na človeška vprašanja

Medij Uroš/S.N.Č.
9. 8. 2018, 09.36
Posodobljeno: 9. 8. 2018, 10.28
Deli članek:

Spiritualni medij Uroš v svoji knjigi Življenje je ... nekje vmes v sodelovanju z Nebom podaja odgovore na številna življenjska vprašanja.

PS
Uroš potuje, se z Nebom povezuje.

1. Moje poslanstvo v življenju? Kako ga prepoznati?

Poslanstvo je ena tistih vejic v tvojem tu zemeljskem življenju, ki ga gojiš že od rojstva v tvoj fizični svet. Ko si dovoliš prisluhniti sebi in odpreš svoje srce, zagotovo da najdeš odgovor, kjer je tvoje poslanstvo in na kakšen način se ga lotiti.

Kajti, v kolikor poslušaš svoj notranji glas in si dovoliš odpreti srce, te mi zagotovo in brez nepotrebnega strahu, lahko vodimo po poteh in stranpoteh, ki so najprimernejše.

Da v trenutku, ko je to potrebno, uvidiš in sprejmeš svoje poslanstvo kot najvišji dar življenja in ga preprosto živiš.

Afirmacija:

Sprejemam in živim svoje poslanstvo po zapisu preteklosti, po navdihu najvišjega.

Uroševa knjiga Življenje je ... nekje vmes odgovarja na številna vprašanja, ki nas mučijo. Mi objavljamo le pet najpogostejših.

2. Vztrajati v dani situaciji? Zakaj vztrajam?

Večkrat smo se spraševali, zakaj se ljudje preprosto ne sprostite, zakaj ne dovoljujete, da se zgodi situacija v vaše najvišje dobro. Zakaj hočete vse vedeti?

Prišli smo do spoznanja, da je vse skupaj odraz Ega, ki od tebe terja, da v trenutkih, ko je to najmanj primerno, rineš z glavo skozi zid in se zapleteš v človeku razumljive situacije, samo zato, da tudi ti razumeš situacijo.

Ko pa nas poprosiš za pomoč, lahko traja vse veliko dlje časa, kot si predvidel, saj moramo najprej očistiti temne sence tvojega Ega iz tvojega srca, ga napolniti z ljubeznijo in šele nato, v kolikor si nam sploh pripravljen prisluhniti, te lahko vodimo po poti, ki je najprimernejša zate.

Tako lahko v najkrajšem možnem času očistiš vse fizične neprilike in preprosto pričneš verjeti vase.

Afirmacija:

Dopuščam in dovoljujem, da se vse odvija tako, kot je zame v najvišje dobro. Sprejmem vse v brezpogojnosti.

Na mnoga vprašanja, ki vas mučijo, boste odgovore in rešitve lahko našli tudi na motivacijskem seminarju Ti to znaš!, ki ga bo spiritualni medij imel prihodnji mesec. Več na tej povezavi:

http://navdihangelov.com/veliki-motivacijski-energoseminar/

3. Se res dobro z dobrim vrača? Včasih človek malo podvomi v to. Nebo, zakaj je tako?

Vse, kar se ti dogaja v danem trenutku v tvojem fizičnem svetu, je dobro. Velik pomen pa ima tukaj tudi naravnanost tvojih misli. To, da se dobro z dobrim vrača, je zlato pravilo Neba in vedno je rezultat dober.

Vendar nekateri posamezniki, ki imajo težavo z lastno samopodobo, želijo ljudi, kakršen si tudi ti, sklatiti iz visoke vibracije s svojimi slabimi namerami.

V kolikor padeš pod njihov vpliv, se le s težavo in z izgubljenim časom, ki si ga vložil v to, lahko vrneš na svojo zdajšnjo raven.

Ampak v tvojem svetu, bo vedno boj med dobrim in zlim. Vendar je zlo kreacija tvojega Ega in izhaja iz skupine ljudi, ki sami zase domnevajo, da so vsemogočni.

Dobro premisli in bodi previden v svoji nameri, kajti vsemogočen je samo Gospod in on grehe vedno odpusti, kreacij Ega pa nikoli.

Zato tudi razmišljanje o slabih situacijah, vedno bolj in bolj zabriše tvojo svetlost. Kajti na svetu si zato, da ljubiš, da si ljubljen in da svetiš ljudem, ki tavajo v temi.

Afirmacija:

Vse slabo zdaj z ljubeznijo najvišjega preobračam v dobro.

4. Kaj je to karma? Ali je mogoče Karmo preklicati? Karmični dolgovi. Zakaj jih ne moremo predelati v enem življenju, ampak vedno prehajajo iz enega v drugo življenje?

Karma je zgodba naših preteklih življenj in situacij, ki jih zaradi strahu, Ega ali zaradi tega, ker nam enostavno ni bilo potrebno, nismo dosledno izpolnili ali naredili izpita iz postavljenih energijskih preizkušenj. Tako nastanejo karmični dolgovi.

Karma je tista rdeča nit, zaradi katere imajo mnoge Duše priložnost povrniti se v zemeljsko življenje. Ko je karma izpopolnjena, poplačana ali narejena, se Duša kot taka, ne rabi več vračati na Zemljo.

Vendar je žal večina ljudi prepričanih, da lahko karmo prevzamejo oziroma rešijo namesto nekoga tretjega. Karmo si lahko v tem življenju samo ustvariš z neposlušnostjo sebe ali pa v situacijah, ko dovoljuješ, da zaradi želje po napredku, spregovori tvoj

Ego.

5. Kaj je Duša in zakaj potem rečemo, da se reinkarniramo?

Duša je edina resnica ljudi. Edina esenca, ki se lahko sprehaja med tem in onim svetom ter se za razliko od drugih bitij luči, vedno znova in znova, dokler je njen čas, lahko vrne v življenje.

Od tod izhajajo tudi modrosti, ki jih poznamo v fizičnem svetu. Kajti Duša je edina prava vez telesnosti med tem in onim svetom.

Duša se vrne na zemljo po preizkušnjo, zato ji je na posodo dano tudi točno takšno telo, s pomočjo katerega lahko najlažje to nalogo uresniči.

Večkrat sem na svojih srečanjih z ljudmi dobil vprašanje, kako lahko kanaliziraš nam drago umrlo osebo, v kolikor veš, da se je že reinkarnirala?

Povedal bom na preprostem primeru. Čebula ima, kakor naša Duša, več plasti. Vendar vsako življenje, ki ga duša na zemlji okusi, predstavlja po en sloj te čebule. Po koncu življenja oziroma prehodu v večnost, se ta sloj izlušči, bistvo duše pa ostaja za naprej, za nove reinkarnacije.

Torej, Duša ali pa tisti del Duše, ki ga mi poznamo kot človeka z imenom in priimkom, ostaja v višjem svetu. Bistvo Duše pa se vedno in povsod, v vseh primerih, do svoje popolne izpopolnjenosti, lahko sprehaja med svetovi, tudi več kot tisoč let.