Astro

Levja vrata se odpirajo, bodite pozorni na ...

T.P.
8. 8. 2018, 11.39
Posodobljeno: 5. 8. 2022, 09.20
Deli članek:

V astrološkem obdobju Leva je prav poseben dan 8. avgust. To je osmi dan osmega meseca, ki označuje odpiranje portala Levjih vrat. To je kozmični portal med materialno in nematerialno resničnostjo.

Ko se odpirajo Levja vrata, se odpirajo tudi naši potenciali.

Tisočletja so astrologi ugotavljali, da prinaša odpiranje Levjih vrat neverjeten val energije, ki nam prinaša veliko dobrega. Od kod naziv Levja vrata? Ker se dogaja v času vladavine astrološkega znaka Leva, ki je povezan s srčno čakro in predstavlja individualiziran izraz božanskega. Ko se zgodi ta neposredna poravnava z galaktičnim središčem, se pojavi močan val svetlobe, ki budi DNK, aktivira človeško energetsko polje in prinaša visoke vibracijske frekvence za bujenje. Letošnje odpiranje Levjih vrat je še posebej močno, kar pomeni, da lahko pričakujemo velik premik v življenju, ki prinaša harmonijo in mir. Bodite odprti za to. Energija Siriusa prav tako budi tiste, ki to želijo, ter aktivira njihovo tretjo čakro. Spomnimo se, da nismo v vesolju, temveč da smo mi vesolje. Prav tako spominja na neomejeno obilje. Odprite se tej energiji ter pričakujte občutek globoke povezanosti in pripadanja.

Sonce, Zemlja in Sirius se vsako leto premikajo v določenih točkah in aktivirajo portal imenovan Levja vrata.

Pozornost na solarni pleksus

V času odpiranja Levjih vrat se sonce hitreje ogreva, kar se odraža tudi v našem telesu, v solarnem pleksusu. Naša zavest se širi. Bodite pozorni na svojo energijo 8. avgusta ter pričakujte, da boste ozavestili svoj neomejeni potencial. To vas lahko povede v egoistično stanje, zato ne pozabite, da je čas Levjih vrat namenjen harmoniji. Objemite to energijo.

Usmerjenost na prihodnost

Levja vrata bodo odprta od 8. do 14. avgusta. To ne pomeni, da takrat dobrobiti ne bo več. Glejte na ta čas kot na obnavljanje energije – povrnite si notranjo stabilnost in samozavest. Številni ljudje izgubljajo uvid v ta naravna stanja ter preplavljeni s stresom plavajo v morju nezaupanja vase. Skušajo najti uteho tako, da padajo iz ene skrajnosti v drugo. Odprite se za energijo Levjih vrat, saj se boste tako usmerili na prihodnost, okrepili samozavest ter se napolnili s pozitivno energijo tokratnega 8. avgusta.