Astro

8 stvari v vaši hiši, ki vas tiščijo nazaj

T.P.
4. 7. 2018, 16.16
Posodobljeno: 4. 7. 2018, 16.53
Deli članek:

Obstaja nekaj predmetov, ki jih po starodavnem verovanju ni dobro hraniti doma.

PS
Vse, kar je razbito, ne sodi v vaš dom.

1. Mrtve stvari

Gre za najrazličnejše posušeno cvetje, preparirane živali, pa celo školjke …

2. Fotografije

Vse tiste fotografije, ki vam ne vzbujajo pozitivnih, prijetnih občutkov, raje odstranite z vidnega mesta. Najbolje, da vse, kar vam budi negativne emocije, povsem odstranite iz svojega doma.

Znebite se predmetov, ki jih vsaj tri leta niste premaknili, saj nosijo postano energijo. Več postanosti vas obkroža, bolj postani postajate tudi sami. 

3. Stvari brez svojega para

Če nekje v hiši hranite en star čevelj, drugega pa ste izgubili, je to jasen znak, da se morate znebiti tudi tega. Enako velja za nogavice, rokavice, skratka za vse, kar je v paru.

4. Zastala ura

Poskrbite, da vse ure v vašem domu delajo, kot je treba. Če ura stoji in je ni mogoče popraviti, lahko skupaj z njo zastanete tudi vi, zato vedite, da je prišel čas, da jo enostavno vržete stran.

PS
Suho cvetje je lepo. A ni vse v lepoti.

5. Razpadajoča metla

Če vam je metla skoraj razpadla, je najbolje, da se je takoj rešite, saj naj bi s tem privlačili finančno izgubo.

6. Razni ostanki oziroma odpadki

Drobni ostanki in odpadki po žepih, denarnici ali torbi privlačijo njim podobne – odpadne energije, s tem pa najrazličnejše težave.

7. Pozabljene stvari

Vsi predmeti, ki jih niste uporabili ali vsaj premaknili več kot tri leta, kopičijo energijo postanosti, stagnacije, zastoja, trohnenja in zavirajo razvoj, napredek.

8. Razbito steklo

Razbita stekla simbolizirajo razpoke v zaščiti, zato je dobro paziti, da so ogledala, posoda, kozarci in ostale lomljive stvari v vaši hiši brez razpok, da je vse celo.