Napoved

Horoskop za sredo, 4. julija

W.Y.
4. 7. 2018, 06.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Vaše misli bodo hitre in jasne. Ves čas boste v pogovoru in v raznih kontaktih. V podrobnosti se tokrat ne boste spuščali, saj se vam bodo zdele nesmiselne.

BIK-V službi se boste z nekom sporekli zaradi nekih banalnih stvari, kar vas bo spravilo v slabo voljo in vam vzelo veliko energije. Poskusite se postaviti zase, vendar na diplomatski način.

DVOJČKA- Dobro bi bilo, da se malce sprostite, tako lahko pričakujete pozitivne spremembe. Kot veste, morate za to narediti tudi kaj sami. Samo od sebe se ne bo nič premaknilo.

RAK- Venera bo razburkala vaša čustva in vas postavila pred dejstvo, da se odločite, kako naprej. Odločitev bo od vas zahtevala veliko zbranosti in energije.

LEV-Danes nikar ne hitite! Imate dovolj časa, ki si ga morate vzeti, če želite, da se vaš položaj izboljša. Tega se morate najbolj držati pri delu, kjer se sicer lahko reši vse, tudi nekaj v zvezi z denarjem.

DEVICA-Čakanje se vam bo zelo dobro obrestovalo. Vaše ideje bodo imele priliko se preliti v prakso. Imejte potrpljenje. Izplačalo se bo. Sicer pa boste danes izvedeli neko skrivnost.

TEHTNICA- Zaradi ugodnega vpliva lune je današnji dan odličen za začetek sodelovanja in načrte, s katerimi ste odlašali že nekaj časa. Tudi čustva bodo umirjena in harmonična.

ŠKORPIJON- Dajte vse od sebe in se potrudite, da uresničite zadeve, ki si jih želite. Naj vas ne osvoji lenoba! Danes nikakor ni pravi dan zanjo. Naj vas delo popelje do zvezd!

STRELEC- Najpomembneje bo, da z vašo fleksibilnostjo dosežete točko, ki vas bo popeljala na naslednji nivo. Videli boste raznorazne možnosti, med njimi precej novih. Karkoli boste že danes počeli, vas bo sproščalo.

KOZOROG-Imeli boste določene probleme z neko zadevo, ki je nerazrešljiva, vsaj do zdaj se vam je zdelo tako. Vse skupaj se ne zdi prav lahek zalogaj, a vseeno boste uspeli.

VODNAR- Pred vami je razgiban dan, v katerem se bo veliko dogajalo. Možnosti, ki se vam bodo ponudile, bodo ravno prav za vse, kar je povezano z vašimi potrebami. Ne izbirajte predolgo.

RIBI- Zaradi vpliva planetov vam bodo zadeve tekle gladko. Da dvignete samozavest in izboljšate počutje pa se oblecite v temnomodre ali pastelne barve.