Napoved

Horoskop za torek, 3. julija

W.Y.
3. 7. 2018, 06.29
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN- Danes se boste znašli na prelomnici. Bodite vztrajni in ne dopustite, da bi vas ob morebitnih neuspehih popadla ravnodušnost. Pričakujte zanimiv telefonski klic.

BIK- To je odličen čas za začetek sodelovanja, ki vas lahko popelje k ugodnim rezultatom. Zaželeli pa si boste tudi sproščene zabave, vsekakor pa se na vsakem koraku poskusite prepustiti svoji domišljiji in uživajte.

DVOJČKA- Ker se danes ne boste ravno najboljše počutili, ne pričakujte hitre realizacije, ampak bolj umirjeno reševanje situacij, vendar zelo natančno in produktivno.

RAK-Zaradi nepremišljenosti in zaletavosti se na področju ljubezni lahko znajdete v sila nerodnem ali neprijetnem položaju. Vsaka stvar zahteva določen čas, zato ne silite v nekaj, kar vam ni namenjeno.

LEV- Že v jutranjih urah boste hiteli v akcijo glede delovnih obveznosti, boste imeli podporo nevidnih energij. Čeprav so te očem skrite, jih boste vi zelo dobro občutili.

DEVICA- Merkur vas bo še vedno jezil z agresivnostjo v komunikaciji, zato se nikar ne spuščajte v pogovore, ki bi se lahko končali v smeri konflikta.

TEHTNICA- Današnji vpliv planetov bo vzpodbudno deloval na vaše zamisli. Vaši načrti bodo natančno dodelani in vi sproščeni ter pripravljeni na globoko komunikacijo.

ŠKORPIJON-Veliko časa si boste vzeli zase in za tiste stvari, za katere običajno vedno zmanjka časa. Na nekaj se boste pripravljali in razmišljali. No, morda bo to nekako zatišje pred nevihto.

STRELEC- Ko se vam je že zdelo, da je vaša ljubezen trdna in močna, pa se bo začelo za vas obdobje, ko ljubezen ne bo nekaj samoumevnega. Vaš partner bo imel muhe, vi pa prav tako.

KOZOROG- Malce bolj boste raztreseni kot običajno, čeprav se vam bo zdelo, da so ljudje okoli vas nesramni, je morda problem v vašem obnašanju. Občutki ne bodo prav prijetni, ampak še je možnost za spremembe.

VODNAR-Danes vas bo božala naklonjena luna, ki vam prinaša veliko več umirjenosti. Ne boste več tako analitično usmerjeni, ampak boste zadovoljni z vsako malenkostjo, poleg tega boste znali poiskati srečo.

RIBI- Danes dopoldne se boste čisto po naključju znašli v zmedeni situaciji. Ne glede na to, kdo je zagrešil napako, jo je potrebno nemudoma odpraviti in tokrat bo to vaša naloga.