Astronapoved

Horoskop za soboto, 1. junija

N.K.
1. 6. 2024, 06.18
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v ribah, ob 5.28 preide v ovna.

Profimedia
/

OVEN – Na nekoga boste gledali drugače, čeprav to ni vaša navada. Nekaj novosti prihaja v povezavi z nekdanjim dobrim prijateljem, na katerega ste že skoraj pozabili.

BIK – Ostalo vam bo še veliko obveznosti, toda nikakor se ne morete osredotočiti na tisto, ker je v tem trenutku pomembno. Ovirajo vas čustva, povezana s partnerjem.

DVOJČKA – Z nekom se nikakor ne moreta dogovoriti, zato boste le prikimavali, medtem ko si boste molče mislili svoje. Do nadaljnjega je to tudi najboljša mogoča izbira.

RAK – Danes boste stabilni in umirjeni. Nakazuje se družinski sestanek, na katerem boste postavili nova pravila, povedali boste tudi svoje želje in pričakovali uresničitev.

LEV – Nekaj se zavleklo, kar vas bo razjezilo. Najbolj vas vznemirja, da so ljudje okoli vas nezanesljivi. Manjka vam energije, zato se boste spuščali v spore.

DEVICA – Danes boste potrebovali čas zase, mir in tišino, saj bodo misli pobegnile v preteklost. Več aktivnosti in sproščene komunikacije je na vidiku v večernih urah.

TEHTNICA – Dan prinaša nekaj trdnega in zdelo se bo, da nič ne more zamajati vajinega odnosa z osebo, ki vam je najbolj pri srcu. Sicer pa kljub vsemu ostanite na preži.

ŠKORPIJON – Ne glede na ugodne vplive planetov še vedno niste povsem zadovoljni z doseženimi rezultati. Poiščite osebo, ki vam je vedno nesebično stala ob strani.

STRELEC – Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam ustreza. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Obeta se veselje.

KOZOROG – Pred vami je dan, ki vam bo prinesel zadovoljstvo in stabilnost. Vaša energija bo ugodno vplivala na vaše ljubezensko življenje in vašo notranjo radost.

VODNAR – Razporedite obveznosti med ostale in skupaj dokončajte delo. Dan boste zaključili z nasmehom na obrazu. Zasluga za dobro voljo je vaša, česar se boste zavedali.

RIBI – V odnosu z ljubljeno osebo so nakazane možnosti, da doživita nekaj lepih trenutkov. Prisluhnite osebi, ki jo imate radi. Zelo naklonjeni vam bodo tudi prijatelji.