Astronapoved

Horoskop za petek, 31. maja

N.K.
31. 5. 2024, 05.45
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v dvojčkih, ob 14.41 preide v raka.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Prihajajo napetosti, od vas se bo zahtevalo več, kar vas bo jezilo in vznemirjalo. Sedaj ni čas za počitek, ampak za akcijo, če se boste tega držali, boste uspešni.

BIK – Premaknili se boste korak naprej, a kljub temu vse ne bo potekalo tako, kot ste si zastavili. Priznati si morate, da nečesa še niste zaključili, kar vas močno vznemirja.

DVOJČKA – Čaka vas družaben dan, čeprav se ne bo zgodilo na poslovnem področju čisto nič nenavadnega. Veliko več pa bo priložnosti za nova poznanstva.

RAK – Naj vam ne bo nerodno, če boste nekomu končno povedali kaj do njega čutite. Držite se tistega, kar že obvladate. Pomirila vas bo tudi prisotnost dobrega prijatelja.

LEV – Zavestno uporabite odvečno energijo za doseganje ciljev, vendar le tistih, ki so realni. Pomembno je tudi, da sledite svojemu ritmu, premislite in si ustvarite mir.

DEVICA – Zaupanje bo danes ne prvem mestu. Borili se boste sami s seboj in dvomi, a boste po tehtnem premisleku ugotovili, da nima smisla, se preveč obremenjevati.

TEHTNICA – Današnji dan bo po vašem okusu, saj ne bo kompliciranja. Pričakujte tudi nekaj ljubezenskih iskric, še posebej z osebo, ki je zaenkrat še niste opazili.

ŠKORPIJON – Spočijte si, počnite stvari v katerih resnično uživate, nič zato, če se umaknete iz središča dogajanja. Nekdo bo prinesel velik preobrat v vaše življenje.

STRELEC – Današnji dan vam nosi veliko privlačno moč, ter možnosti novih poznanstev, ki lahko kasneje prerastejo v kaj več. Z nasmehom boste dosegli čudeže.

KOZOROG – Prihaja izboljšanje v odnosih na poslovnem področju, kar ste čakali že dolgo časa. Konec bo zoprnega stresa, prihaja samozavestna ustvarjalna energija.

VODNAR – Prihaja vaših pet minut, saj boste zelo prodorni in odločeni narediti nekaj, kar si ostali ne upajo. Srčni utrip bo izdal vaše vznemirjenje, ki bo pozitivno usmerjeno.

RIBI – Ni pravi čas za delovne novosti, je pa ugoden trenutek za utrjevanje ljubezenskega razmerja, ki se je v zadnjem času nekoliko skrhalo in dobilo slabo obliko.