Astro

Horoskop za četrtek, 30. maja

N. K.
30. 5. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v vodnarju, ob 2.32 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Današnji dan bo v znamenju informacij in analiziranja. Poglobiti se morate v dejavnosti, s katerimi ste odlašali, in se osvoboditi nečesa, kar vas močno bremeni.

BIK – Dotaknite se pozitivne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev. Pogum lahko izkoristite na poslovnem področju, kjer vam nekoliko škripa.

DVOJČKA – Sprostil vas bo nežen pogovor, ki bo poudaril vašo umirjenost. Dan prinaša večjo potrebo po raziskovanju in opuščanje vezi s preteklostjo, ki vas močno obremenjuje.

RAK – Ključ do sreče bo sproščen pogovor. Pridobili boste tudi informacije, ki vas bodo za kratek čas vznemirile. Nakazuje se vam priložnost za razmislek.

LEV – Pogumno in drzno boste dosegali poslovne uspehe, ne bo jih malo. Prenesite nekaj zagona tudi na ljudi v svoji bližini. Športna dejavnost vas bodo prebudila.

DEVICA – Znova bo prišla na dan vaša trma, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer še vedno niste odločeni. Malo pretiravate, saj pravzaprav ni razlogov, da bi se pritoževali.

TEHTNICA – Omejitve, ki se jih boste najprej branili, vam bodo čez čas v korist. Nekdo vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili večjih bremen.

ŠKORPIJON – Danes  boste z vsemi silami branili, kar že imate. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno pisano na kožo.

STRELEC – Spremljala vas bo lahkotna energija in sledili boste vsem obveznostim. Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni, a ne bo čisto po pričakovanjih.

KOZOROG – Počutite se dobro, le ljubezensko področje trenutno ni najbolj blesteče. Morda boste celo nekoliko presenečeni, kako zlahka se bo nekdo nečemu odpovedal.

VODNAR – Danes boste imeli glavno besedo, zato pazite, kako boste izkoristili ugodne okoliščine, ki se ne bodo kmalu ponovile. Nekdo bo poskrbel, da se boste nasmejali.

RIBI – Danes se bodo vrstile zanimive situacije in tega ne smete ignorirati. Naklonjena vam bo mlajša oseba, ki zelo dobro razume vašo zgodbo in tudi vaše skrbi.