Astronapoved

Horoskop za petek, 10. maja

N. K.
10. 5. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Imate občutek, da lahko odločate sami, a ni tako. Pazite, še zlasti v ljubezni, kjer bi morali pokazati svoja čustva. Pri poslih se zavarujte, tudi finančno.

BIK – Pridnost, vestnost in marljivost se bo pričakovala na delovnem mestu. Popazite le, da si ne boste zadali preveč, saj za ravnovesje potrebujete tudi sproščanje.

DVOJČKA – Danes si boste želeli predvsem druženja, zato bo zabava brezkompromisno na prvem mestu. Obveznosti boste preložili na kasnejše obdobje.

RAK – Odprle se vam bodo nove poti, po katerih ste hrepeneli že nekaj časa. Fleksibilnost vam bo v pomoč pri odkrivanju zanimivih skrivnosti.

LEV – V odnosih boste spontani in lahkotni, enak pristop boste imeli na ljubezenskem področju. A ne bodite presenečeni, če se vam bo nekdo začel malo umikati.

DEVICA – Psihična nestabilnost bo minila. Spočiti boste, volje in energije bo dovolj, da se soočite z vsemi obveznostmi.

TEHTNICA – Napredovali boste skozi delo, odločnost in temperamentnost pa vam bosta v veliko pomoč. V ljubezni se boste vračali k prehojeni poti in obujali spomine.

ŠKORPIJON – Z obzirnostjo boste vsekakor dosegli osupljive rezultate. V ljubezni se vam bo nasmehnila sreča. Vznemirljiva energija bo poudarila vašo privlačnost.

STRELEC – Nekoga boste končno prepričali o svojem prav. Finančno stanje bo dobro, kar vas bo pomirilo. Izkazalo se bo, da ste ravnali prav, in ne boste mogli skriti ponosa.

KOZOROG – V ljubezni ste spet preveč pristranski in na dogajanje gledate samo z ene plati, kar vas drži nazaj. Danes boste nekoliko nezadovoljni in raztreseni.

VODNAR – Ne poslušajte lastnih iluzornih želja, temveč nasvet razuma, in poplačani boste z radostjo. Včasih vas napačno razmišljanje ovira pri napredku.

RIBI – Želite si več, še posebno v ljubezni, čeprav vas po drugi strani še omejujejo določene navade. Novo poznanstvo bo nenavadno in razburljivo.