Astronapoved

Horoskop za četrtek, 9. maja

N. K.
9. 5. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v biku, ob 1.20 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Treba se bo bolj poglobiti vase in jasneje zastaviti potrebne korake, sicer spremembe ne bo. Razpoloženje bo zelo spremenljivo, še posebej ob koncu dneva.

BIK – Tistim, ki imate dvome glede trenutnega razmerja, bo pomembno mnenje neke osebe. Če v srcu čutite, da je tisto, kar imate, pristno, zaupajte svojemu instinktu.

DVOJČKA – V delovnem okviru lahko pričakujete krajša potovanja. Pogovori z nadrejenim vam danes ne uidejo. Čeprav se jim boste želeli izogniti, to ne bo mogoče.

RAK – Dan bo zaznamovan z družabnostjo in starimi obljubami. Naraščal bo optimizem, spoznali boste nekaj novih ljudi, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti.

LEV – Vsa običajna pravila bodo pozabljena. To lahko prizadene tako vas kot vašega partnerja, ki ne bo želel razumeti določenih zadev, povezanih z vajino preteklostjo.

DEVICA – Nekatera prizadevanja se obrestujejo takoj, druga pa z manjšim zamikom. Ne bodite razočarani, če bo danes bolj malo rezultatov. Kljub temu ste na pravi poti.

TEHTNICA – Danes ničesar ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in ne predvidevajte, da lahko nekomu berete misli, da se ne boste po nepotrebnem zapletli.

ŠKORPIJON – Izpostavljeno bo področje čustev, na katerem vam lahko nekaj stvari uide izpod nadzora, s čimer pa se ne obremenjujte, saj kmalu prihaja boljše obdobje.

STRELEC – Delo vam bo šlo odlično od rok. Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom, je čas nadvse primeren. Potrebujete samo nekaj poguma in manjši zalogaj tveganja.

KOZOROG – Pogovorite se s partnerjem in ne ustvarjajte konfliktov. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni.

VODNAR – Končno boste našli pravo ravnovesje in določeno skladnost na vseh področjih. Prejeli boste tudi neko ugodno in zelo zanimivo rešitev, ki vas bo razveselila.

RIBI – Končno se boste odločili spremeniti določene zadeve in se usmerili v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva, po katerem hrepenite že dlje časa.