Nebesna znamenja

Tedenski horoskop: Sledenje lastnim vrednotam nam prinese moč in zaupanje

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
6. 5. 2024, 15.51
Deli članek:

Svet okoli nas postane barvit tedaj, ko najdemo v sebi moč in zasijemo s svojo energijo.

AdobeStock
/

Mnogi sicer svoje življenje pogojujejo s tem ali onim, kdaj bo bolje in kaj je tisto, kar prinaša srečo in zadovoljstvo. Dejstvo je, da človek največ moči in volje zbere, ko opravi osebno analizo in se vpraša, kaj mora spremeniti in do katere mere.

Spremembe se lahko dogajajo tako v nas kot zunaj nas, spremlja vas lahko tudi nekakšna dodatna motivacija.

Ta teden bosta v ospredju sreča in zadovoljstvo. Najdite v sebi prostor za brezpogojno ljubezen in stvari se bodo uredile tako, da bo najbolje za vas; zaupajte in sledite svojim vrednotam. Skozi to se vam bodo zgodili premiki, ki prinesejo moč in zaupanje.

Čas je za sprostitev v naravi, za sprehode in raziskovanje. Poglobite se v odnose, ki so pravzaprav ogledalo tega, kar je treba spremeniti ali pa sprejeti.

Oven

Ljubezen: Venera vam bo prinesla preobrate, na katere boste izjemno ponosni. Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri, tako najdete v sebi tudi moč in zaupanje. Srčni izvoljenec vam bo v pomoč v ponedeljek in petek, res pa je, da bo v ospredju tudi iskren pogovor.

Denar: Mars vam bo pomagal do notranje moči in v ospredju bodo preobrati. Ta teden boste lahko oblikovali nove vrednote in se pogovorili o tem, kaj vas bremeni. Denarno se bodo zadeve obrnile v vašo korist, spremljala vas bo sreča.

Zdravje: Poglobili se boste lahko v določena nova znanja in v njih našli nov smisel. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava, za vas bodo blagodejni sprehodi ob vodi. Ta teden boste imeli več priložnosti za pogovor in izmenjavo mnenj.

Bik

Ljubezen: V ospredju bo romantika in globoko v sebi boste našli dodatno motivacijo. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. Štele bodo prijetne besede, toda pod pogojem, da boste sledili glasu srca. Sprostili se boste ob glasbi in plesu.

Denar: Uspehi se bodo kar vrstili, a le če boste sprejeli nekaj namigov ali omejitev. Na delovnem mestu bo sledila prenova, ki jo boste sprejeli odprtih rok. Merkur vam bo prinesel nova znanja in naredili boste načrt, kaj sodi v ospredje. Srečen dan: sreda.

Zdravje: Odprle se vam bodo priložnosti za osebno rast; spoznali boste, kaj je vaša notranja moč. Pozitivno energijo boste pridobili v naravi ali pri delu na vrtu, le sledite sebi in vaša volja se bo okrepila. Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju.

Dvojčka

Ljubezen: Partner vam bo nastavil ogledalo in spoznali boste, kaj morate še spremeniti. Pogumno se soočite z obveznostmi in najdite navdih v sebi. Srčni izvoljenec bo sledil vajinim skupnim vrednotam.

Denar: Svojo energijo boste znali uporabiti tako v komunikaciji kot pri raziskovanju in pridobivanju uporabnih znanj. Teden prinaša uspeh pri dogovorih in denarnem poslovanju. Dovolite si narediti korak naprej; koristne učinke bo imelo tudi zaupanje.

Zdravje: Popazite na grlo, oziroma v prenesenem pomenu: izrazite svoje občutke. Mars vam bo pomagal do nekih spoznanj in tako boste lažje sledili svojim sanjam. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Rak

Ljubezen: Pozitivne misli v sebi skrivajo ravnovesje in so pogoj dobrega odnosa. Ta teden se bo marsikaj odvijalo po pričakovanju, tako najdete v sebi dodatno motivacijo in izbrali boste lahko glede na to, kar vam govori srce. Skozi to najdete srečo, notranjo moč in izpolnjenost.

Denar: Napredovali boste, kajti vaše ideje bodo plodne in ustvarjalne. Pri denarju ne bo presenečenj in naredili boste učinkovit načrt, na katerega boste še dolgo ponosni. Venera vam bo prinesla napredek in notranjo moč.

Zdravje: Skozi pogovor in delo na sebi boste spoznali, kje so vaše meje in kaj so pravila igre. Ne pozabite na sprehodu pregledati narave in ozavestiti, kaj je vaše bistvo. V tem tednu si boste morali vzeti čas zase in najti v sebi moč. Sledite tistim majhnim korakom.

Lev

Ljubezen: Teden bo imel močan pečat, prinaša osebno srečo in zadovoljstvo. Poiskali boste tudi prave besede in našli neko ravnovesje. Mars vam bo podaril nekaj drznosti in tako se boste znašli v labirintu samospoznanja. Štele bodo lepe besede.

Denar: V sredo boste prejeli pomoč sodelavcev in tako boste v sebi našli moč in harmonijo. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih, narediti boste morali tudi pomemben korak naprej. Res je, da boste nekoliko nemirni, a bodo štele pozitivne misli.

Zdravje: Zelena barva vam bo prinesla energijo in določeno skladnost. Globoko v sebi boste našli motivacijo in kreativno energijo, ki vam bo prinesla nova spoznanja. Vzemite si čas za veselje in harmonijo ter sprejmite tista notranja vodila, ki vas osrečujejo.

Devica

Ljubezen: Merkur bo poskrbel za prijetno vzdušje in sledili bodo preobrati na bolje. V ospredju bodo pogovori in izmenjava mnenj, predvsem v sredo in soboto. V pogovoru boste prejeli namige, ki vam bodo v pomoč.

Denar: Naredili boste načrt, po katerem boste lažje dosegli ravnovesje. Sodeč po zvezdnih namigih boste stopili v ospredje in odločno izrazili svoje mnenje. Ugotovili boste, kam morate vlagati energijo, toda sestavni del življenja so tudi spremembe.

Zdravje: Kot kaže, boste v sebi prišli do ravnovesja in plodne energije. To boste lahko uporabili za umetnost, kot sta glasba in ples. Kreativna energija bo v vas okrepila zaupanje in tako se bodo stvari odvijale v pričakovano smer.

Tehtnica

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo brez zadržkov povedal svoje mnenje in vam tako pomagal. Spoznanja bodo vir povezovalne energije in pravi blagoslov. Naredite načrt, kaj ima ta teden prednost. Razmislite, na kaj ste ponosni.

Denar: Uran bo prinesel dobre ideje in tako boste naredili pomemben korak naprej. Obrestovale se vam bodo pozitivne misli, pripomogle bodo k spremembam. Glede denarja bosta ugodna dneva četrtek in petek, prinašata napredovanje.

Zdravje: Dovolite si slediti svojim sanjam, po drugi strani pa sprejmite nasvete drugih ljudi. Barva tedna bo peščeno rumena. Sprostili se boste lahko v naravi, še posebno v gozdu. Okrepila se vam bo intuicija in tako boste znali slediti svojim občutkom.

Škorpijon

Ljubezen: Rdeča nit bodo pogovori in ob teh boste spet našli pozitivno energijo, energijo za obnovo. Zanimivo pa je, da bo rdeča nit tedna romantika. Venera vam prinaša razpotja v ljubezni, a bodo ugodna in povod za romantična doživetja.

Denar: Dogajanje bo pozitivno, v ospredju bosta uspeh in sreča. Zelena barva bo znamenje ugodnosti. Skozi pogovor najdete tudi pravo pot; spoznali boste, katere vrednote so najpomembnejše. Glede denarja bo to produktiven teden.

Zdravje: Rojenice so vam v zibelko položile intuicijo, zato znate slediti svojemu srcu. Dovolite si uresničevati svoje sanje, tako najdete v sebi dodatno motivacijo, kako se spoprijeti z obveznostmi. Pripravite načrt in razmislite, kdo potrebuje vašo pomoč.

Strelec

Ljubezen: Venera vam bo dala dobre iztočnice za rast in napredek v odnosu. Združili boste svobodo in znanje ter odkrili notranjo moč za napredovanje. Partner bo sledil vašim predlogom in skupaj bosta dosegla dialog.

Denar: Spremembe tega tedna so ključ do uspeha. Pri denarju bo nekaj presenečenj, toda v pomoč vam bo Venera, ki prinaša nove uvide in plodna spoznanja. Na delovnem mestu boste po premisleku znali dobro izkoristiti dinamiko v odnosih. 

Zdravje: Spoznali boste, kaj sodi v ospredje, in tako boste lahko ozavestili nove smernice. Sprostili vas bodo narava in dela na prostem, tudi zapisovanje občutkov bo balzam za dušo. Sledite svojim občutkom in našli boste prave odgovore, blizu vam bo raziskovanje duhovnih znanj.

Kozorog

Ljubezen: Notranja moč bo okrepila tudi vašo ljubezen in lažje boste odgovorili na vprašanja v odnosu. Na določene izzive boste morali pogledati pozitivno; lepe besede bodo ključ do srca. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine. Barva tedna bo modra.

Denar: Jupiter vam bo pomagal najti dodatno motivacijo in s tem pride tudi uspeh. Ugoden dan za pogovor bo sreda, sicer pa bo ves teden v znamenju sodelovanja. Napredovali boste tako v samozavesti kot v odkrivanju novega znanja.

Zdravje: Pridobili boste koristne informacije, ob tem pa boste tudi sledili svojim občutkom. Daleč v ospredju bo komunikacija, pa tudi krajše poti in raziskovanje. Pozitivne misli bodo prinesle določene ugodnosti in tako boste lahko naredili korak naprej.

Vodnar

Ljubezen: Čas v sebi skriva osebni napredek. Posebne podpore v ljubezni boste deležni v sredo in petek. Odkrijte svojo notranjo moč, lahko boste osvobojeni odšli naprej. Srčni izvoljenec vam bo ponudil nova spoznanja in to bo iztočnica za srečo.

Denar: Poglobili se boste v znanja, ki vam bodo v pomoč pri osebnem napredku. Dogodki na delovnem mestu bodo pripomogli h krepitvi vaše samozavesti. Prelomnica prihaja v sredo ali petek, ko bo čas namenjen raziskovanju novih znanj.

Zdravje: Dovolite si stopiti v ospredje in odločno povedati svoje mnenje. Uran prinaša kar nekaj dobrih povezav in premikov na bolje. Rdeča nit bodo odnosi in skozi to sledi osebni napredek. V vaše življenje bodo prihajali zelo zanimivi ljudje.

Ribi

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo predstavil zanimive namige. Pridobili boste notranjo moč in tako se bo vse odvijalo v ugodno smer. Do konca tedna boste sprejeli odločitev, ki vam bo v ponos, in opravili bilanco, kar bo prineslo samozavest in več romantike.

Denar: Mars bo pripomogel, da boste delovne naloge opravili briljantno. Poglobili se boste v zelo uporabna znanja. Kolo usode se v sredo zavrti v vašo korist. Jupiter vam bo prinesel ugodne rešitve, plodna sodelovanja in uspeh pri denarju.

Zdravje: Roko na srce, dogajanje bo v skladu z načrti, več bo tudi ravnovesja. Pozitivne misli so vam lahko v pomoč, in če boste sledili sebi, boste napredovali. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem, pa tudi prepevanje veselih pesmi.