Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 5. maja

N. K.
6. 5. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v ovnu, ob 23.42 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Delovna predanost in zadovoljstvo v službi bosta danes daleč v ospredju. Zadovoljni boste z delovnimi okoliščinami, prav tako bo vaše dobro delo nagrajeno.

BIK – Danes vas čaka zelo pomemben sestanek. Najpomembnejše bo, da ustvarite stik z ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti v veliko pomoč pri doseganju ciljev.

DVOJČKA – Dan je idealen za iskanje višjih idealov, saj potrebujete nova prepričanja, ki vas bodo gnala naprej. Odkrili boste, da imate v sebi veliko zalogo moči.

RAK – Veliko bo priložnosti, da se izpostavite in poskrbite za napredek, po katerem hrepenite. Ljubezensko srečanje bo vznemirljivo in vulkan čustev vam bo všeč.

LEV – Na čustvenem področju vas bo razveselila dobra novica s strani osebe, ki vam je všeč. Odločiti se boste morali za spremembo, saj ste na točki, ko se dolgočasite.

DEVICA – Posvetite se svojim prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko.

TEHTNICA – Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti odločitve, povezane z delom. Pazite, da ne bodo opazili vaše labilnosti in je izkoristili sebi v prid.

ŠKORPIJON – Naloge, ki jih bo nujno opraviti, vam bodo šle izjemno dobro od rok. V podporo vam bo popoldne tudi partner. Nikakor pa se ne pozabite sproščati.

STRELEC – Ni vnaprej določenih odgovorov, hkrati pa imate občutek, da še ni izrečena zadnja beseda. Oboje vas pomirja, saj boste kmalu lahko ubrali pravo pot.

KOZOROG – Ostalo vam bo še veliko obveznosti, a se ne morete osredotočiti na tisto, kar je v tem trenutku pomembno. Ne silite v zadeve, ki jim trenutno niste kos.

VODNAR – Nervozni ste, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in nekaj trenutkov samo zase.

RIBI – Dan bo obarvan s financami, določene zadeve boste morali na vsak način izpeljati. Prijatelji vam bodo prisluhnili in skupaj boste našli najboljšo možno rešitev.