Astronapoved

Horoskop za soboto, 4. maja

N.K.
4. 5. 2024, 06.22
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v ribah, ob 22.41 preide v ovna.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Zahvalite se prijateljem, ki vas bodo potegnili iz stanja apatije in ustvarili enkratno vzdušje, še posebej proti večeru, ko boste pripravljeni na zabavo.

BIK – Tisti, ki razmišljate o prekinitvi nečesa, se boste zdaj veliko lažje soočili z nastalim položajem, saj se ne boste več smilili sami sebi kot v preteklosti.

DVOJČKA – Imeli boste občutek, da se vam na osebnem področju vse podira. Čas je, da vzamete vse skupaj v svoje roke in se začnete boriti za osebo, ki vam je pri srcu.

RAK – Ozračje bo nemirno, zato si privoščite sprehod v naravi. Koristilo vam bo in takoj boste boljše volje. Zvečer boste čas preživeli v družbi dobrih prijateljev.

LEV – Če ste vezani, ne bodite presenečeni, če bo vaš čas načrtoval partner. Tokrat bi se bilo smiselno nekoliko prilagoditi, da ohranite harmonijo v odnosu.

DEVICA – Zvezde bodo danes poskrbele, da se vam bo dogajalo veliko zanimivega. Čeprav vas bo dvomljiva situacija želela posrkati vase, ji tega nikakor ne boste dovolili.

TEHTNICA – Sprijazniti se boste morali z dejstvi, ki se dotikajo vašega ljubezenskega področja in vas vznemirjajo. Zapomnite si, pomembno je, da ste vi zadovoljni.

ŠKORPIJON – Sreča, ki vas bo obiskala sredi dne, vas usmerja k povsem novim razsežnostim na področju odnosov, saj boste doživeli lepo gesto od simpatične osebe.

STRELEC – Danes se nikar ne spuščajte v pomembne pogovore in odločitve. Raje še nekoliko počakajte in si dovolite, da živite spontano. Prav kmalu se bodo zadeve umirile.

KOZOROG – Prihajate do pomembnih odločitev, ki jih boste s pomočjo prijatelja lažje realizirali. Pomembno bo predvsem, da se popolnoma sproščeno prepustite energijam.

VODNAR – Načrti lahko splavajo po vodi, saj bodo bolj aktualni obiski prijateljev, ki jih ne bo malo. Vse skupaj pa lahko zmoti partnerja, ki vas bo želel bolj zase.

RIBI – Zaustavite se in si vzemite čas samo zase, za sobotno razvajanje. Vaše telo vam bo še kako hvaležno, saj vas čaka naporen čas, zato se je treba umiriti.