Astronapoved

Horoskop za torek, 30. aprila

N. K.
30. 4. 2024, 05.32
Deli članek:

Sonce je v biku, luna je v kozorogu, ob 17.19 preide v vodnarja.

Profimedia
/

OVEN – Na obveznosti na področju študija in dela boste gledali z realnega vidika. Zelo samozavestni boste. Iz svoje kože ne boste mogli, kar vam bo všeč.

BIK – Z bojevitostjo se boste vrgli delo, ki pa ne bo hitro obrodilo sadov. Ne obupajte, vseeno se bo izplačalo. Odrekli se boste neki prednosti in spet poželi slavo.

DVOJČKA – Premislite o nekem srečanju, na katerega se morate dobro pripraviti. Ljubezenske zadeve bodo zacvetele v popoldanskem času, ko boste veliko bolj sproščeni.

RAK – Prejeli boste dokaze, da napredujete. Spremembe vam bodo prinesle veliko vztrajnosti in motivacije. Zaupni pogovor bo odprl stare rane, a bodite povsem iskreni.

LEV – Še vedno niste povsem zadovoljni z doseženimi rezultati na področju dela, čeprav vas drugi čislajo. Poiščite osebo, ki vam je vedno nesebično stala ob strani.

DEVICA – Pripravljenost partnerja, da odpreta stare rane, ne bo obrodila sadov. Vabili vas bodo na zabave, vendar tokrat ne boste niti malo razpoloženi za druženje.

TEHTNICA – Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni, kjer pa ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Treba bo vložiti več energije in se iskreno pogovoriti.

ŠKORPIJON – Nekaj več dela boste imeli z domačimi. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari, s katerimi že res predolgo odlašate ter vas bremenijo.

STRELEC – Tokrat vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba truditi v zgodbi, ki vam ni pri srcu. Z lahkoto se boste z nekom spoznali in se spustili v razigran pogovor.

KOZOROG – Lotilo se vas bo navdušenje nad nekim novim projektom. Preverite najprej, če za ta projekt v resnici obstaja dovolj zanimanja, saj morda ciljate previsoko.

VODNAR – Dan bo prelomnica, saj bo nekdo končno popustil in se strinjal z vami. Samski boste srečali osebo, ki vam je podobna, a potrebuje veliko nežnosti in romantike.

RIBI – Pri delu ne boste motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki se bodo odzvali po svoje. Ne bodite neprilagodljivi. Več motivacije se obeta čez nekaj dni.