Astronapoved

Horoskop za torek, 7. maja

N. K.
7. 5. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v biku.

Profimedia
/

OVEN – Prihaja ljubezensko obarvana vibracija, zato bodo vaša čustva bolj intenzivna, po drugi strani pa boste malce eksplozivni in v določenih trenutkih konfliktni.

BIK – Najdite ustvarjalne načine, kako ponovno prižgati iskrice v razmerju. S spontanostjo lahko na dober način pritegnete pozornost in zdaj je čas, da to storite.

DVOJČKA – Pazite, saj lahko planetarni vplivi povzročajo zmedo, da stvari ne vidite v takšni luči, kot dejansko so. Ohranite zbranost in ne zaspite v svojih sanjah.

RAK – Danes si lahko narobe razlagate resne namene neke osebe. V nekaterih primerih bo nekdo celo dobil napačno predstavo o vas. Bodite previdni pri tem, kaj govorite.

LEV – Današnji dan je primeren, da se posvetite nerešenim čustvenim zadevam, ki se jih je kar nekaj nabralo in ki žal tudi ovirajo vašo možnost prejemanja ljubezni.

DEVICA – Približala se vam bo nova oseba, ki ji boste pri delu nudili pomoč. Danes ste lahko razočarani nad prijateljstvom, v katerega ste zaupali. Pazite na finance!

TEHTNICA – Svoj trud in energijo usmerite v odločitev, kaj si želite od svojega življenja. Današnji dan bo večinoma namenjen reševanju poslovnih in finančnih zapletov.

ŠKORPIJON – Lekcija, ki jo morate čim prej osvojiti, je, da na svetu niste sami. Že začetek dneva vas bo opomnil, da je prav poskrbeti za tiste, ki sami nimajo dovolj.

STRELEC – Na novo odprta vrata, novi začetki in nova prizadevanja vas bodo napolnili z energijo. Samski se zaradi privlačne osebe lahko veselite vročih trenutkov.

KOZOROG – Vse se bo pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o čustveni zadevi, o kateri ste dolgo molčali. Izkoristite popoldansko priložnost, ne čakajte.

VODNAR – Opustite stari pristop in izumite nekaj novega, boljše se boste počutili. Pomembno je, da ne predvidevate, kaj nekdo čuti, ne da bi vam prej o tem kaj povedal.

RIBI – Samski se pripravite na zanimiv dan, saj se bo v vaši bližini nenadoma pojavila privlačna oseba. Nikar ne odmaknite pogleda, ko se vajine oči prvič srečajo.