Astronapoved

Horoskop za sredo, 8. maja

N. K.
8. 5. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v biku.

Profimedia
/

OVEN – Polni boste idej, ki jih je vredno tudi finančno unovčiti. Vsekakor vam ne bo primanjkovalo volje, dodatni zaslužek pa bi vam prijetno polepšal življenje.

BIK – Prepustite se toku in videli boste, kam vas bo pripeljal. Ko sprejmete dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste veliko lažje upravljali svoje življenje.

DVOJČKA – Videti je večjo harmonijo, skladnost in romantiko. Seveda si vnaprej določite meje in bodite pripravljeni na učenje. Dobro se boste počutili ob glasbi.

RAK – Čas je, da zavihate rokave in se začnete s situacijo soočati, sicer se bo vsa vaša aktivna energija preveč razpršila na različna področja.

LEV – Danes bo zbranost za vas velika težava, koncentracije vam bo primanjkovalo tudi pri delu, kar bodo opazili vsi. Najbolj si boste želeli topline doma.

DEVICA – Poskusite danes na stvari pogledati z drugega vidika in nastopite bolj samozavestno. Le tako se boste približali reševanju problema.

TEHTNICA – Danes boste začutili, na koga v svoji bližini se lahko zanesete v vsakem primeru. Če želite zamenjati delo, je čas za to idealen.

ŠKORPIJON – V vašem dnevnem sanjarjenju bo veliko vlogo odigralo ljubezensko življenje. Možno pa je, da boste resno premišljevali o zaključku tega poglavja.

STRELEC – Pred vami je dan, ko ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne morejo slediti vašemu tempu. Celo za ljube osebe ne boste imeli razumevanja.

KOZOROG – Energije, ki jih boste začutili, poskusite nadzorovati. Pod nobenim pogojem se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni, končal.

VODNAR – Imeli boste občutek, da se vse vrti okoli vas. Naj vas komplimenti, ki jih boste dobivali, ne zavedejo, da bi naredili korak, ki bi ga kasneje obžalovali.

RIBI – Nikar ne bodite presenečeni, če vam bo Mars v življenje pripeljal nekoga, s katerim ste bili povezani v preteklosti, a morda svojega odnosa še nista razčistila.