Ezoterika

S koristnimi napotki do povezave z božanskim

Justina Kvasnik, medij, jasnovidka, bralka dušnih zapisov in duhovna svetovalka
9. 5. 2024, 15.55
Deli članek:

Skozi vsa leta raziskovanja, povezovanja in sodelovanja z dušami, angeli ter drugimi bitji svetlobe sem spoznala marsikateri pomemben dejavnik, ki vpliva na uspešno in produktivno povezavo z izvorom.

AdobeStock
Ali se imaš za dobro ali slabo osebo, je vseeno: božanska energija ti je vedno na voljo …

Let spoznavanja teh čudovitih energij ni bilo malo, saj so se mi nadčutni darovi začeli hitro razvijati. Trajalo pa je nekaj časa, da sem jih sprejela kot svoje in začela področja neoprijemljivega raziskovati.

V otroštvu sem morala slediti vzorcem staršev in med drugim hoditi v cerkev, kot vsi drugi. Nisem smela biti izjema, saj smo izhajali iz omejitve, kaj bodo rekli drugi na to.

In ko odrasteš v takšnem okolju, spoznaš, da ne spadaš tja, in si želiš spremeniti načina razmišljanja ter življenja …

POT RAZISKOVANJA

Bolj ko sem začela spoznavati in raziskovati sebe, bolj sem se usmerjala v vero vase in v božanstvo, izvor. Vedno sem čutila, da je nekaj nad nami, kar mi lahko pomaga, kar je vedno tukaj in si želim podrobneje spoznati. In tja, kamor sem usmerila svoj fokus, tja me je tudi peljala pot. V nerazložljivo in nedotakljivo.

In bolj ko sem kopala, raziskovala in se povezovala, bolj mi je vse postajalo razumljivo in razložljivo. Kako sploh ta »sistem« deluje, kdo ga upravlja in kaj smo mi, kakšni igralci na tej zemlji? V moje življenje so začeli prihajati ljudje, ki enako mislijo, imajo podobna prepričanja, vero in vedo, zakaj so danes tukaj.

Ljudje, ki mi niso bili namenjeni in se niso več ujemali z mojo energijo, mišljenjem ter iskrenostjo, pa so odkorakali iz mojega življenja. Takrat mi je bilo hudo, a zdaj razumem in sem hvaležna za to. Vse ima svoj namen.

Pomembno je, da se zavedamo, kdo smo, kam gremo in s kom gremo. Izmed vseh življenjsko pomembnih vprašanj, ki si jih postavljamo, naj bi si to postavljali najpogosteje; to vprašanje ima globlji pomen, in ko se začneš spraševati v globine, se ti odpirajo novi pogledi in obzorja. Le poskusite.

AdobeStock
Načinov sproščanja je več, poslušanje umirjene in visoko frekvenčne glasbe (432 Hz) je le eden izmed njih.

V STIKU

Po vseh vprašanjih, ugibanjih, spoznavanjih in raziskovanjih sem se začela pogovarjati z angeli in drugimi bitji svetlobe. Moram priznati, da sem bila sprva malo skeptična, a vse bolj radovedna in zadovoljna. Angelčki so mi dajali občutek varnosti, zaupanja in vero vase.

In skozi leta močnih izkušenj, izgub in razočaranj sem čutila, da sem pripravljena narediti korak bliže k božanskemu. Skozi meditacije sem dosegala takšno visoko frekvenco in čisto energijo, da so se mi začeli pojavljati podobe, silhuete, energije, misli, ki jih prej nisem imela, in nepopisno svobodni občutki lahkotnosti. Počutila sem se, kot da sem eden izmed angelčkov. Presrečna. Kar naenkrat sem dobivala sporočila od Boga, izvora, svetlobe. Prepričana sem bila, da sem na pravi poti in da bo vse okej z mano.
Tudi zdaj dobim odgovore, ko sem resnično pripravljena in odprta za sporočila. Samo vprašati moram.

ŠTIRJE DEJAVNIKI

Želela pa sem podrobneje raziskati, kako lažje pridemo do želenih sporočil, kako se lažje povežemo in kaj nam lahko pri tem pomaga. Tudi druge ljudi želim seznaniti s to močjo, ki jo nosimo v sebi, in jim pokazati, kako se lahko povežejo. Zato tudi zelo aktivno izvajam delavnice in predavanja na to temo.

Pri povezovanju je pomembnih nekaj ključnih dejavnikov. Ob njihovem upoštevanju bomo lažje dosegali rezultate.

1. Zavedanje, da smo tako duhovno kot zemeljsko bitje

Pomembna je povezava samega s seboj, z materjo Zemljo in božanskim. To dosežemo tako, da se prizemljujemo. Poznamo več načinov prizemljitve, kot so dihanje, meditacija, vizualizacija, dotikanje zemlje, sončna in lunina energija, s kristali in še s čim.

2. Zavedanje svoje identitete

Tukaj poudarjam zelo pomembno vprašanje, ki naj bi si ga zastavili vsi in močno vpliva na raziskovanje svoje lastne identitete. »Kako lahko jaz danes s tem, kar znam in kar sem, pomagam božanskemu?« Spet zelo globoko vprašanje, ki pa prinaša še kako koristna sporočila.

3. Zdravilna moč notranjega miru

Priporočljivo je, da se dovolj sproščamo in da imamo umirjeno okolje tako doma kot v službi. Načinov sproščanja je več, osebno bi vam priporočila redno izvajanje meditacij, kakšno jogo, poslušanje umirjene in visoko frekvenčne glasbe (432 Hz), sprehode v naravo in opazovanje narave, še posebej kje ob vodi. Ključnega pomena je, da se izogibate toksičnim odnosom, situacijam, hrani in drugim toksičnim substancam.

4. Sprejemanje univerzalne inteligence/energije

Kar je zelo pomembno, je dejstvo, da se lahko vsak povezuje z božanskim, ni izjem. Ali se imaš za dobro ali slabo osebo, je vseeno: božanska energija ti je vedno na voljo … Da se izboljšaš in narediš najboljše iz sebe ter s tem narediš tudi nekaj dobrega za svet!
Želim vam magično potovanje v svet svetlobe in ljubezni ter se hvaležno veselim novih energij in povezav z vami.