Astronapoved

Horoskop za torek, 16. aprila

N. K.
16. 4. 2024, 05.30
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v raku, ob 4.24 preide v leva.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Danes naj bo spontanost vaše glavno vodilo. Prepustite se in čakajte na presenečenja, ki prihajajo. S svojim delovanjem bi namreč lahko marsikaj uničili.
BIK – V vaše življenje prihajajo spremembe na bolje. Te bodo danes pomembno vplivale na vas in tudi na vašo prihodnost. Tudi partner vam bo danes naklonjen.
DVOJČKA – Na poslovnem področju imate predlog, ki ga druga stran nikakor ne more zavrniti. Izkazali se boste, saj ste pripravljeni za uspeh nameniti še več časa.
RAK – Vaša motivacija bo v današnjem dnevu rahlo načeta, kar nekaj časa boste iskali, preden boste našli podporo. Vse skupaj vas vodi v veliko bolj stabilno obdobje.
LEV – Danes vas bo napadel strah, ki bo v vas sprožil cel kup negativnih občutkov. Poskusite se prepričati, da je neutemeljen, saj vam takšne energije samo škodijo.
DEVICA – Nenehno vam bo zvonil telefon, a počakajte, da se stvari prikažejo v svoji pravi luči, in jih zajemite s polno žlico. Odkrili boste nekaj pomembnega.
TEHTNICA – Ker ste si že do potankosti vse zamislili, boste komaj čakali, da se bo akcija začela, zato boste nekoliko bolj nestrpni, a manj pozorni do najbližjih.
ŠKORPIJON – Že s tem, ko boste dobili realno sliko, vam bo odleglo, pa čeprav stanje ne bo rožnato. Vendar pa boste vsaj vedeli, kako si lahko sami pomagate.
STRELEC – Danes boste spoznali, kako odločni ste lahko, ko zaslutite, da vam na poslovnem področju tečejo zadnje minute. Kljub vsemu bodite malce bolj pazljivi.
KOZOROG – Čutite naveličanosti nad stvarmi, ki vam jih ni uspelo dokončati tako, kot ste si želeli. Sestavite se in si začnite postavljati bolj konkretne načrte.
VODNAR – Klic, ki ga pričakujete, zamuja, zato ste nestrpni. Morda bi bilo bolje, da bi pozabili na določeno osebo, ki se nikakor ni sposobna držati dogovorov.
RIBI – Določenih razmer imate čez glavo, zato vidite kot edino pot umik in spremembo. Prej pa se prepričajte, da so pogoji drugje res takšni, kot jih predstavljajo.