Astronapoved

Horoskop za soboto, 13. aprila

N. K.
13. 4. 2024, 06.22
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v dvojčkih, ob 19.45 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Samski ovni se boste morali braniti pred nekaterimi očitki. Ne izkoriščajte svojih besed v svoje dobro. Naučite se poslušati sogovornike in se prilagoditi.

BIK – Filozofija in konkretna vprašanja ne gredo najbolje skupaj. Ker pa ste človek, ki se znajde v vseh situacijah, boste našli pravo pot, da rešite uganko.

DVOJČKA – Partner vam bo z veseljem prisluhnil in tudi želel sodelovati pri novi zamisli. Samski dvojčki ste pred odločitvijo, ki prinaša več ljubezenskih dražljajev.

RAK – Občutek krivde, da niste naredili nič od tistega, kar ste obljubili, vas zdaj spremlja v najhujši obliki. Razmislite, ali bi si olajšali dušo in se opravičili.

LEV – Občutljivi se boste prebudili v nov dan in ta faza bo trajala do večera. Iskanje vzroka za takšno stanje je na dlani. Stabilizirajte se in predvsem zaupajte.

DEVICA – Pred vami so priložnosti, da dokažete, da tokrat mislite resno. Tako ali tako nimate kaj izgubiti. Priznajte sami sebi, da ste pripravljeni začeti na novo.

TEHTNICA – Poslovno boste žareli in si pridobili delo, ki bo na finančnem področju dobro vplivalo na vaše stanje. Zahtevajte pa od drugih, da se držijo rokov.

ŠKORPIJON – Morate si vzeti nekaj časa zase in poskrbeti za dodaten kisik. Odhod v gore je prava odločitev. Napolnite si baterije in se pripravite na obremenitve.

STRELEC – Vaše razmišljanje je bilo zadnje čase zapleteno in drugi niso razumeli, kaj želite povedati. Danes bo drugače, saj bo stopnja razumevanja močno povečana.

KOZOROG – Trdnost in finance vam nakazujejo pozitivno stanje. V drugi polovici dneva boste imeli vezani nekaj težav, saj ne boste razumeli partnerjevih stališč.

VODNAR – Živite na polno in ustvarite nekaj pozitivnih valov. V popoldanskih urah bodite pozorni na odnose z bližnjimi, da vas bližnje spremembe ne bodo presenetile.

RIBI – Z nekom se ne morete dogovoriti, kot ste se včasih. Prespite stvari in se ne prepustite čustvom. Vse ob pravem času, raje se osredotočite na dobro zdravje.