Astrologija

Horoskop za soboto, 24. junija

N. K.
24. 6. 2023, 06.34
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v devici.

Profimedia
/

OVEN – Prejeli boste veliko novic, a se vam bo večina zdela nepomembna. Končno imate priložnost in podporo prijateljev, kar nakazuje, da boste sestavili svojo zgodbo.

BIK – Predstavljajte si, da se vse, o čemer sanjate, uresniči. Danes boste sanje na ljubezenskem področju tudi živeli. Svoj prosti čas boste posvečali prijateljem in zabavi.

DVOJČKA – Marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, bo zdaj dobila pravo podobo, in tako jo boste lahko začeli uresničevati. Dan je ugoden za druženje.

RAK – Tistim, ki vam veliko pomenijo, veliko dajete. Dovolite, da tudi drugi kaj storijo za vas, in to še preden vam zmanjka energije in bi se lahko znašli v samoti.

LEV – Občutili boste spodbudno energijo, ki vas bo opominjala na to, kaj bi radi dosegli v prihodnosti. To vam bo dalo moč za konkretizacijo idej in boljše počutje.

DEVICA – Vaše misli bodo pri družini in dogajanju doma, ne glede na to, da boste večji del dneva preživeli ob delovnih nalogah, ki bodo od vas zahtevale popolno zbranost.

TEHTNICA – Polni boste navdušenja nad dogajanjem, ki se bo stopnjevalo. Spraševali se boste, zakaj že prej niste naredili koraka več in se razbremenili.

ŠKORPIJON – Imate dovolj optimizma, da se spoprimete z vsem, kar se pojavi. Tudi prijatelj bo z vami prepričljiv. Ne obremenjujete se s preteklostjo, uživajte v sedanjosti.

STRELEC – Dinamičen dan, ko se prebuja vaša tekmovalnost. Več energije, več borbenosti, hitre akcije, pa tudi nepotrpežljivosti se bo pojavilo, še posebej popoldne.

KOZOROG – Danes poskrbite, da se bodo vaši bližnji počutili enakovredne in pomembne. Obisk kulturne prireditve z nadvse prijetno osebo bo balzam za dušo.

VODNAR – V ljubezni boste tokrat storili več kot dovolj. Vse se pomika v pravo smer. Počasi boste dosegli notranji mir, podobne energije sledijo tudi zvečer.

RIBI – Niste prepričani o svojih dejanjih, a s tem ni nič narobe, saj boste imeli dovolj časa za razmislek. Tudi ljudje v okolici ne bi smeli preveč pričakovati od vas.