Astronapoved

Horoskop za petek, 23. junija

N. K.
23. 6. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v levu, ob 12.35 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Končno se vam obetajo ugodnosti in vaša naloga bo, da jih izkoristite. Dan bo nekoliko nenavaden in poln izzivov, ki vas bodo prebudili. Vaša zamisel bo uslišana.

BIK – Za opravke in uresničitev idej boste potrebovali veliko več časa kot sicer. Zavedate se, da je pred vami še dolga pot, tudi do zadeve, ki je povezana z vašo ljubeznijo.

DVOJČKA – Danes bodo želje in stvarnost na nasprotnih bregovih. Ne čudite se, če boste kljub želji po resni zvezi pritegnili osebe, ki vam bodo naklonjene bolj prijateljsko.

RAK – Sebična in aktivna energija bo danes za vas precej velik izziv. Življenje bo od vas zahtevalo spremembe, ki pa vam tokrat ne bodo pisane na kožo.

LEV – Dokončajte pomembnejšo zadevo, saj se boste le tako znebili zoprnega občutka krivde. Ne navdušuje vas, da se nekdo nikakor ne odloči in ne izjasni glede odnosa.

DEVICA – Skoraj vse, s čimer se boste danes srečali, bo precej nedorečeno. Občutek boste imeli, kot da se nekatere stvari dogajajo mimo vas, kar vas bo razjezilo.

TEHTNICA – Notranji nemir, ki bo izrazit, bo priložnost za osebni razmislek in poglobitev vase. Prijatelj vam bo v pomoč in oporo pri odločitvah.

ŠKORPIJON – Vse gre po načrtih, posebno na poslovnem področju. Le ljubezen je sicer nekoliko v senci, saj trenutno niste povsem pripravljeni na večje spremembe.

STRELEC – Vsega ne zmorete spremljati, upoštevajte pa potrebe drugih ljudi. Razburljivo bo, saj si boste po eni strani želeli zbližanja, po drugi strani pa boste želeli mir.

KOZOROG – Danes boste spoznali, da je začetek že polovica opravljenega dela. Večerne ure prinašajo tudi vznemirjenje in živčnost, vendar kar pogumno prek tega.

VODNAR – Imate še kar nekaj močnih pomislekov glede nove zamisli. V resnici ne obstaja veliko razlogov za zaskrbljenost, morda bi morali biti le bolj odločni.

RIBI – Podjetna energija tega dne vam bo dala voljo za uresničevanje svojih ciljev. V odnosih z domačimi se lahko pojavi več napetosti, povezanih z dediščino.