Astronapoved

Horoskop za petek, 19. maja

N.K.
19. 5. 2023, 06.04
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v biku, ob 20.48 preide v dvojčka.

ps
Horoskop

OVEN – Danes boste nekomu priskočili na pomoč povsem iz dobre volje, ne iz kakršnegakoli koristoljubja. Vse to se vam bo kmalu obrestovalo.

BIK – Dobra energija prinaša nekaj dodatne motivacije, posebno za srečanje, ki je bilo pred kratkim preloženo. Tokrat se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi.

DVOJČKA – Nekaj, kar boste sicer počeli mimogrede in brez posebnega truda, boste opravili odlično, kar bo nekoga močno presenetilo. Razpoloženi in zgovorni boste dosegli cilj.

RAK – Opozarjajo vas tisti, ki vas dobro poznajo in vam želijo dobro. Znova premislite, tudi v povezavi z zadevo, ki zahteva od vas več prilagajanja in tolerance.

LEV – Intuicija vam govori, da je dobro tudi v prihodnje poslušati svoj notranji glas. To je čas, ko lahko delate načrte; obrodili bodo sadove in vam zagotovili napredovanje.

DEVICA – Pomoč znanca boste zavrnili, potem pa vseeno sprejeli vsaj priložnost za daljši klepet. Ne upirajte se preveč, saj je jasno, da boste morali vendarle popustiti.

TEHTNICA – Niste povsem ravnodušni do osebe, ki se vam je vtisnila v srce, ne glede na dogajanje, ki vam ne bo prav všeč. Varčujte z energijo in ostanite previdni.

ŠKORPIJON – Dogaja se sicer nekaj nepričakovanega, a bo vaše počutje vse boljše. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo nad novimi podvigi.

STRELEC – Tokrat ste stvari pravilno ocenili. Z osebo, ki si morda ne zasluži uspeha ali pa je nagnjena k temu, da vam ni hvaležna, se ne ukvarjajte.

KOZOROG – Dobili boste občutek, da lahko napredujete, iščete nove odgovore in cilje. Zapravljivi boste, zato pazite, da brezglavo ne zapravite kakšne dobre priložnosti.

VODNAR – Veliko boste razmišljali o svojem finančnem položaju, ki ni najboljši. Poskusite najti boljšo rešitev. Pri tem vam lahko precej pomagajo prijatelji.

RIBI – Družinske zadeve se bodo danes znašle na prelomni točki, kar vam ne bo všeč. Poskusite zmedo rešiti s čim manj spori in se pogovoriti v pravi smeri.