Astronapoved

Horoskop za četrtek, 18. maja

N.K.
18. 5. 2023, 05.40
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v biku.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Niste najbolj pozitivni, moti vas, da morate prikimavati drugim in se strinjati z njihovim mnenjem. Prihaja tudi nekaj novic, povezanih s preteklostjo.

BIK – Govora bo o vaših čustvih, še posebej če neke zgodbe še niste do konca preboleli. Tisto, česar za zdaj ne morete spremeniti, pustite na miru in se ne obremenjujte.

DVOJČKA – Nestabilen dan vas čaka. Dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato bi bilo bolje, da se jim izognete in na pravo odločitev še počakate.

RAK – Danes boste imeli bujno domišljijo, kar bo za tiste, ki se ukvarjate z umetnostjo, zelo dobrodošlo, saj bodo ideje padale z neba druga za drugo.

LEV – Navdaja vas negotovost, ki se je boste težko znebili. Prisluhnite nekomu, ki je hitrejši in spretnejši ter najbrž bolje obveščen o zadevi, ki je ostala nedokončana.

DEVICA – Lahko se vam zgodi, da boste zmedeni, predvsem glede tega, ali bi bilo bolje, da ste tiho in pogoltnete besede, ali poveste, kar si mislite in se ponovno izpostavite.

TEHTNICA – Velikopotezni načrti bodo morda preveč optimistično zastavljeni. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči. Z naivnimi mislimi ne boste nikamor prišli.

ŠKORPIJON – Ni dovolj le en pogovor, potrebovali boste več komunikacije. Na čustvenem področju vas izziva nekdo, ki ima glavno besedo in ne razume vaših stališč.

STRELEC – Ko se boste odločili za drugačen pristop, bodite pozorni na vsako malenkost. Nepremišljene odločitve bi vas lahko privedle do zoprnih in nerešljivih situacij.

KOZOROG – Ponovno se boste lotili nečesa, na kar se ne spoznate najbolje. Bodite previdni, da se ne bo kaj zapletlo zaradi vašega nenehnega hitenja.

VODNAR – S pomočjo optimizma boste dobro razpoloženi in to počutje bi radi delili s številnimi, zlasti če razmišljate o novi ljubezenski zgodbi, ki se lahko razvije kmalu.

RIBI – Ponavljajo se iste težave ne glede na to, kako se motivirate. Edino, kar lahko storite, je, da nekako spremenite določene svoje lastnosti in se začnete prilagajati.