Astronapoved

Horoskop za soboto, 13. maja

N.K.
13. 5. 2023, 07.04
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v vodnarju, ob 6.39 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Zaradi odlične energije boste danes z lahkoto navezali ali obnovili stike. Nekateri vam bodo koristili pri poslu, ob drugih boste spoznali drugačen pogled na svet.

BIK – Občutili boste neko povečano harmonijo in pospešili boste svoj korak. V tišini boste pridobili odgovore na svoja vprašanja in se sestavili na čustvenem področju.

DVOJČKA – Ne oklepajte se načrtov, če vidite, da jih ne bo mogoče uresničiti. Nekdo, ki vas bo poskušal na nekaj opozoriti, bo naletel na pretirano buren odziv.

RAK – Že res, da ne potrebujete dovoljenja, a kljub temu ne bi bilo slabo izvedeti, kaj si vaši prijatelji mislijo o projektu, ki ste se ga pravkar lotili. Več glav vsekakor več ve.

LEV – Niste neuničljivi, zato si ne nakopljite še več obveznosti, da bi vas vsi lahko občudovali. Ne ukvarjajte se z drugimi, sami morate spoznati, kaj je pomembno in kaj ne.

DEVICA – Poslovni odnos vas bo izčrpaval. Nekomu prepuščate odločitev, ki je vaša, in to vas zelo vznemirja. Nekdo vas bo težko prepričal in ostali boste v dvomih.

TEHTNICA – Dokončajte, kar ste začeli. Ne poskušajte preložiti obveznosti na druge, saj bi vas to drago stalo. Pred vami je naporen dan, vendar se vam bo trud obrestoval.

ŠKORPIJON – Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče in da določenega prijatelja že dolgo niste videli. Zavrtite telefon in se odpravite na prijetno srečanje.

STRELEC – Izvrstno se boste znašli pri zadevah, ki zahtevajo komunikacijske veščine in hitro sklepanje. Prepričljiv nastop vam bo odprl marsikatera vrata v uspešno obdobje.

KOZOROG – Srečali se boste z manjšim nazadovanjem, ki pa si ga boste vse preveč gnali k srcu. Začnite znova in ne bodite arogantni, ne do sebe in ne do svojih najdražjih.

VODNAR – Srečali se boste s seboj in svojimi načeli, ki jih niste kar tako pripravljeni pozabiti. Običajno hitro poiščete trezno rešitev, ampak tokrat vas lahko presenetijo čustva.

RIBI – Že večkrat ste se izkazali kot dober svetovalec pri ljubezenskih zadevah, zdaj pa je čas, da še sami prisluhnete svojim nasvetom. Ne bojte se pokazati čustev.