Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 24. aprila

Danaja
24. 4. 2023, 05.30
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v dvojčkih, ob 20.58 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Danes ni trenutek za dolgoročne načrte. Lahko bi naleteli na nekaj, kar vam ne bo prav všeč. Nekdo bo pokazal, da še ne namerava popustiti.

BIK – Današnji dan prinaša določen napredek. Ljudje, ki bodo prišli na vašo pot, vam lahko v veliki meri pomagajo in svetujejo na podlagi izkušenj.

DVOJČKA – Neučakani boste, čeprav vas nekdo prepričuje, da ni razlogov za kaj takšnega. Umirili se boste tudi ob predlogih zanimivega znanca, ki bi se vam rad približal.

RAK – Tokrat boste utrujeni ali brez prave energije. Ne izpostavljajte se, dokler ne ugotovite, kaj se dogaja, posebno ko boste prejeli in prebrali nekaj, kar vam ni jasno.

LEV – Zaradi planetarnih vplivov bo potrebna previdnost in premišljenost. Poiskati boste morali pravo razmerje dela in počitka. Sledi napredek v ljubezenskem odnosu.

DEVICA – Prijateljski stiki vam omogočajo, da se v karieri pravilno odločite. Izjemno prodorni boste in polni nalezljive dobre volje. Le pri finančnih zadevah dobro odprite oči.

TEHTNICA – Nekaj vam bo odvzelo precej časa, a ga bo kljub temu ostalo dovolj za zanimivo srečanje in uresničitev zamisli.

ŠKORPIJON – Danes boste storili nekaj konkretnega glede bližnjega znanca. Razpoloženi boste za dobro družbo, čeprav bo opravkov ogromno. Vsekakor boste optimistični.

STRELEC – Učinkoviti boste, kar bo opazil nekdo od sodelavcev. Nič ne bo ostalo nedokončano. Danes boste nekoga osvojili in dosegli, kar ste si zastavili.

KOZOROG – Pustili boste odličen vtis, a nekaj ostaja nedorečeno, kar vas bo vznemirjalo. Ugaja vam pozornost nekoga, ki bi lahko kmalu postal več kot prijatelj.

VODNAR – Težje naloge se boste lotili na drugačen način. Pot do zmage si boste sami skrajšali. V ljubezni delate manjše napake, a bo pogovor vse uredil.

RIBI – Nobene potrebe ni, da bi se spreminjali. Zavedate se lastnih šibkih točk in pomanjkljivosti, toda pritiskov nase preprosto ne prenašate.