Astro

Horoskop za petek, 21. aprila

Danaja
21. 4. 2023, 06.30
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna pa prav tako. Kaj to pomeni za različna znamenja?

Pixabay
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Čas je za zelo konkretne cilje na osebnem področju. Treba je zbrati pogum in narediti stvari, ki bodo konkretno izboljšale vaše življenje. Izkoristite energijo, ki prihaja.

BIK – Pohiteli boste z določenim odgovorom, čeprav je to zagotovo najslabša možna rešitev. Ne delajte ničesar na silo ali pod pritiskom, saj se lahko zaključi negativno.

DVOJČKA – Finančno področje vam še vedno povzroča preglavice. Vse, kar zaslužite, nekako zapusti vašo denarnico v rekordnem roku, kar vas vznemirja na vsakem koraku.

RAK – Utrujeni ste, čeprav imate pred sabo številne zamisli. Glede pomembnega srečanja ali obiska bodite pozorni, saj je mogoče, da se bo vse skupaj v zadnjem trenutku zapletlo.

LEV – Prijetni ustvarjalni čas, ki je pred vami, poskusite izkoristiti. Naužite se pozitivne energije in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki so tik pred vrati.

DEVICA – V odnosu z ljubljeno osebo so možnosti, da si preideta res blizu in doživita nekaj lepih trenutkov. Prenesite nekaj zagona in navdušenja na ljudi v svoji bližini.

TEHTNICA – Naklonjena vam bo energija Venere, ki prinaša paleto dobrih zamisli in priložnosti, ki vam bodo v osebno korist. Znali se boste nekoliko bolj sprostiti.

ŠKORPIJON – Vezani boste imeli nekaj dobrih priložnost za rast v zakonskem življenju. Zvezde vam bodo namenjene tudi na delovnem mestu, pridobili boste dodatno motivacijo.

STRELEC – Ne preizkušajte svojih moči čez skrajne meje, ne odpravljajte se nikamor, če ne boste prepričani o svoji odločitvi.

KOZOROG – Nekaj več opravkov boste imeli v odnosih z družinskimi člani. Energija današnjega dne vas lahko naredi nekoliko bolj trmaste in svojeglave, a tudi poudari vašo samozavest.

VODNAR – Tokrat ste se odločili, in čeprav imate še nekaj pomislekov, se boste podali novostim naproti. Posebno vas mika nekdo, ki je izjemno odločen in vam ne dopušča ugibanj.

RIBI – Dan bo zelo uspešen. Planeti prinašajo nekaj prijetnih in zabavnih informacij. Kljub kopici informacij se boste tokrat dobro znašli in iztržili tisto, kar vam prinaša korist.