Astronapoved

Horoskop za četrtek, 20. aprila

Danaja
20. 4. 2023, 05.40
Deli članek:

Sonce je v ovnu, ob 8.13 preide v bika. Luna je v ovnu, ob 6.29 preide v bika.

Profimedia
Čas je, da se zazremo v zvezde ...

OVEN – Po mrku v vašem znamenju bo Luna prestopila v bika, ki predstavlja vaše finančno področje. Vznemirili se boste, a vam bo nekdo pomagal rešiti zaplet.

BIK – Ob pomoči Lune, ki bo zjutraj vstopila v vaše znamenje, boste s svojo značilno vztrajnostjo veliko dosegli. Bolj vas bodo skrbeli odnosi s partnerjem, ki bo precej strog do vas.

DVOJČKA – Dvomili boste o iskrenosti bližnjih. Zbirali boste različne informacije, ki bodo vezane na poslovno dogajanje, zato bo bolje, da jih do nadaljnjega zadržite zase.

RAK – Obkroženi boste z novimi znanci, ki bodo občudovali vaš način razmišljanja in delovanja, tako da lahko pričakujete, da vas bo nekdo od njih povabil k sodelovanju.

LEV – Nemirni boste in slabo spali zaradi mrka v sorodnem ovnu. V službi boste govorili z nekom, ki se spozna na področje, ki je vam precej neznano, in oddahnili si boste.

DEVICA – Sončni mrk v ovnu vas bo spomnil, da morate nekaj narediti za svoje počutje, saj imate občutek, da zaradi obilice domačih obveznosti ne skrbite dovolj zase.

TEHTNICA – Pod vplivom mrka boste raztreseni in svojeglavi. S pritožbami boste vznemirjali partnerja, ki pa ne bo vedel, na kakšen način vam lahko pomaga.

ŠKORPIJON – Napetosti zaradi mrka bodo povzročale trenja in nesporazume. Preprosto ne boste imeli razumevanja za načrte drugih, ki ne bodo v skladu z vašimi.

STRELEC – Mrk bo na vas deloval spodbudno. V dobrem ritmu boste ves dan, saj se boste zavedali, da je od vaše prizadevnosti odvisno še kar nekaj ljudi.

KOZOROG – Poudarjeno znamenje vam sorodnega bika bo danes krepilo vaše ustvarjalne sposobnosti. Veselili se boste, ker boste res uspešno delali.

VODNAR – Danes se boste pretežno ukvarjali s svojim domovanjem. Prenavljanje, menjava ali podobno bodo uvrščeni na vaš prednostni seznam opravkov.

RIBI – Mrk v ovnu bo krepil težnjo po finančnem napredku. Iskali boste hitre in izvirne možnosti zaslužka, saj se počutite izredno slabo, če na računu ni sredstev. ***null***