Astronapoved

Horoskop za soboto, 22. aprila

Danaja
22. 4. 2023, 07.04
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v biku, ob 12.11 preide v dvojčka.

Profimedia
Zvezde so spregovorile.

OVEN – Pričakovali ste več strasti in prebujenih čustev, dobili pa odgovor, ki ni v skladu z vašimi željami. Ne ocenjujte prestrogo tistih, ki imajo drugačen pogled na svet.

BIK – Vsakodnevne skrbi vas obremenjujejo veliko bolj kot sicer. Skrbi vas zato, ker vam kradejo svobodo odločanja. Čas je, da začnete razmišljati o vsaj krajšem izletu.

DVOJČKA – Naklonjena vam bo Venera, ki vam lahko pomaga razumeti sebe in okolico. Odprti boste za nova znanja in vznemirljive ideje, povezane z osebnim področjem.

RAK – Nekdo omejuje vaše navdušenje, za kar ste morda tudi sami malce krivi. Morda niste ujeli prave priložnosti v pravem trenutku, pogoji pa so se zelo hitro spremenili.

LEV – Potrebujete krajši premor, da bi se končno odločili glede zadeve, ki je za vas pomembna in jo načrtujete. Povabilo vas preseneča, vsekakor v pozitivno smer.

DEVICA – Merkur vam bo pomagal pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v boljše življenje. Prave besede vam bodo pomagale napredovati.

TEHTNICA – Energični in prodorni boste poskrbeli, da se bo vse skupaj dogajalo hitreje. Toda ne pozabite na domače. Ukvarjanje z mlajšimi je lahko vir velike radosti.

ŠKORPIJON – Na dan prihajajo nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo malce prestrašila. Vse skupaj se bo zavleklo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite bolj prilagoditi.

STRELEC – Naj se vam nikamor ne mudi, saj so vam zvezde naklonjene, in očitno je, da vas nekdo še vedno čaka. Tudi samski boste imeli danes čudovite priložnosti.

KOZOROG – Nekdo se mora še o nečem odločiti, zato pustite času čas in previdno, tudi glede zasebnega področja. Imate vse, kar potrebujete, a se vam misli kljub temu vračajo v preteklost.

VODNAR – Vaše fizično počutje bo na zavidljivi ravni, počasi se boste spet zavihteli v akcijo in premike. Tudi v ljubezni boste odločnejši. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko dosežete.

RIBI – Danes boste iskali bližnjice in lažje poti. Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo. Na drugi strani vas bo spremljala sreča, zato izrazite svoje misli.