Astronapoved

Horoskop za sredo, 15. marca

Danaja
15. 3. 2023, 05.42
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v strelcu, ob 13.05 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – Presežke energije boste sproščali s fizičnim delom ali v telovadnici. Tisti, ki nimate te možnosti, pojdite vsaj na dolg, intenziven sprehod, ki vas bo prerodil.

BIK – V službi boste pod pritiskom in nadzorom šefa, ki vam ne bo pustil dihati. A popoldne ne bo dosti bolje, saj bo vlogo nadzornika prevzel partner.

DVOJČKA – Luna v kozorogu z nekaj napetimi aspekti bo danes povzročila, da boste občutili močan strah in negotovost glede določenih razmerij.

RAK – Danes boste komaj čakali, da se umirite. Prav naveličani boste enih in istih obveznosti. Zvečer se boste prijetno zabavali v sproščeni prijateljski družbi.

LEV – Domače razmere se bodo danes še zaostrile in ne boste več mogli trezno razmišljati. Počasi se boste morali nehati pretvarjati in si zatiskati oči.

DEVICA – Danes boste imeli občutek, da vas nihče na razume, čeprav se trudite in poskušate ustreči. Ne bodite preveč razočarani, trenutni občutki niso pravi.

TEHTNICA – Sodelavci vas bodo vznemirjali, saj vas bodo hoteli povleči v svoj zmedeni svet, kjer veljajo neka čudna pravila, pravih vrednot in resnice pa ni.

ŠKORPIJON – Izčrpani boste, predvsem zaradi ljudi, ki vas neprestano nadlegujejo in vam hočejo na vsak način dokazati, da ste dolžni skrbeti za njihove potrebe.

STRELEC – Veliko bodo zahtevali od vas, a tudi vi boste zahtevni do sebe. Imeli boste občutek, da vas nekdo sili v akcijo, čeprav bi jo ravno on moral prevzeti.

KOZOROG – Če za koga velja izrek, da delo krepi človeka, to velja za vas. Danes boste celo pretiravali z občutkom, da morate prevzeti odgovornost za druge.

VODNAR – Danes vam bo popolnoma ustrezalo opravljanje rutinskih del in vsakodnevnih opravil, saj se boste zavedali, da je včasih tudi to potrebno.

RIBI – Danes se vam bo zdelo, da gredo vaše zamisli in čustva v prazno, in želeli boste nekaj na hitro spremeniti. Preobrazba mora potekati počasi in premišljeno.