Astronapoved

Horoskop za torek, 14. marca

Danaja
14. 3. 2023, 05.41
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN
Danes boste precej intenzivno razmišljali, čemu dati prednost v svojem življenju. Luna v strelcu vas bo spodbujala, da si postavite dolgoročne cilje, kaj vse bi radi še dosegli.

BIK
Luna bo danes prehajala ognjeno znamenje strelca, in ker se vladarica vašega znamenja Venera giblje prek nepredvidljivega ovna, boste dodatno pod pritiskom.

DVOJČKA
Danes bo Luna v znamenju strelca spodbujala povezave s partnerjem, ki bo pričakoval, da si boste vzeli dovolj časa zanj in da boste razumeli njegove težave.

RAK
Luna v znamenju strelca bo poudarjala vaše vsakodnevno delo. Čas je, da se soočite z določenimi mnenji, ki jih ima vaš čustveni ali poslovni partner o vas.

LEV
Ta torek bo Luna pod vplivom ognjenega strelca, kar bo spodbudno vplivalo na vaše odnose. Če ste v partnerski zvezi, vas bo partner želel razvedriti in spodbuditi.

DEVICA
Današnji dan bo pod vplivom Lune v znamenju strelca, kar bo vplivalo na odnose doma. V tem obdobju boste urejali domače zadeve, ne s prepirom, ampak predvsem s pogovorom.

TEHTNICA
Na nebu bo lepa povezava Lune in Jupitra, ki bo na vas in vaše mišljenje, čustvovanje ter delovanje vplivala dolgoročno, saj bo spodbudila vaša prijateljstva in povezave.

ŠKORPIJON
Današnji torek bo zaznamoval vpliv Lune v znamenju strelca. Reševali boste finančne težave in povezave s sodelavci. Občutek boste imeli, da jim preveč popuščate.

STRELEC
Za strelce bo jutranja povezava Lune z Jupitrom lepa, saj bodo prave priložnosti kar prežale na njih. Malo težje bo zvečer, saj bo več napetosti in občutljivosti.

KOZOROG
Danes boste sicer nadaljevali delavni ritem, zaradi katerega ste precej izčrpani, po drugi strani pa dobivate skoraj vsakodnevno potrditve, da ste na pravi poti.

VODNAR
Danes bo na nebu vladala Luna v vašem nebeškem prijatelju strelcu, ki tako kot vi ljubi družbo in sodelovanje za dosego skupnih ciljev. Vzdušje v službi bo sproščeno.

RIBI
Danes boste malo zmedeni, saj vas bo Luna v znamenju družabnega strelca vabila ven k sproščeni zabavi in uživanju v prijateljski družbi. Žal imate ravno v tem obdobju ogromno dela.