Srečanje v labirintu

Sami lahko odkrijete, kateri skupini duš pripadate

Mirela Smajić, prirejeno po knjigi Atashe Fyfe Odkrivanje preteklih življenj
14. 3. 2023, 13.33
Posodobljeno: 14. 3. 2023, 13.34
Deli članek:

Naši pomembni odnosi so kot dolgotrajne sage. Da se odvijejo, lahko traja več življenj. Kar vidimo v njih v sedanjem življenju, je le ena epizoda.

Dreamstime
Včasih ljudje iz preteklih življenj pridejo v naše življenje, ker ne moremo naprej, dokler drug drugemu ne odpustimo.

Že samo védenje o reinkarnaciji izboljša odnos, ki ga imamo do ljudi. Daje nam širši, bolj filozofski pogled na odnose, kar se odslikava na drugih in vodi do večjega miru ter razumevanja vsega.
Kadar se zatopimo v korenine prejšnjih življenj nekega odnosa, lahko najdemo izvor vsake težave, ki nas zdaj morda obremenjuje. Tako lahko najdemo pozitivno rešitev veliko hitreje, kot če se ne bi zavedali, kako se je zadeva začela. Na poti nam pogosto postane jasno, da je bila napetost le začasna stvar.
Srečanja, povezana s prejšnjimi življenji, so lahko mimobežna, a še vedno pomembna. Medsebojne dogovore si uredimo vnaprej. V svetovih med življenji ljudje pogosto sklenejo zavezo, da si bodo v odločilnih trenutkih pomagali. Potem se na Zemlji, ko res potrebujemo pomoč, splete povezava z dušo, ki nam pomaga čez oviro in gre nato spet svojo pot.

REŠEVANJE STARIH TEŽAV
»Kri je lahko gostejša od vode, a po mojih rezultatih so krvne vezi preteklih življenj veliko gostejše kot kri,« je zapisala dr. Helen Wambach. V svojih raziskavah je ugotovila, da je 87 odstotkov njenih regresirancev poznalo svoje sedanje prijatelje in družine v vseh vrstah odnosov v prejšnjih življenjih. Ti odnosi se prav tako nadaljujejo v svetovih med življenji.
Iz vseh dokazov, ki jih je zbrala, je dr. Wambach ugotovila, da imamo vsi odnose z ljudmi iz prejšnjih življenj, ki se nadaljujejo skozi številna življenja. Sedanje povezave nimamo le s svojimi dragimi, ampak tudi z ljudmi, ki jih najraje ne bi nikoli več videli.
Z ljudmi, ki se jih bojimo ali jih ne maramo, se znova povezujemo, da pozdravimo stare težave, kar ne pomeni sprejemanja slabega vedenja, včasih je prav nasprotno. Slabe povezave iz prejšnjih življenj se lahko vračajo, dokler se ne postavimo zase.

ZDRAVLJENJE STARIH NEGOTOVOSTI
Včasih se ljudje znajdejo v dobrih odnosih, a se v njih zaradi dogodkov iz preteklega življenja počutijo negotove. Če se takih negotovosti ne lotimo, so lahko dovolj močne, da uničijo sicer srečno zvezo duš v skupini, ki se utelešajo skupaj.
Tako kot naši osebni odnosi imamo lahko tudi s skupinami ljudi močne povezave iz prejšnjih življenj. Če ste bili v prejšnjem življenju zelo povezani s skupino ljudi, lahko ugotovite, da imajo v tem vašem življenju podobno vlogo.
Na primer, nogometaši, ki zdaj dobro igrajo skupaj, so bili morda nekoč mornarji na isti ladji. Zbor se lahko specializira za srednjeveško glasbo, ker so v tistem času začeli peti skupaj.
Pripadanje skupini iz prejšnjega življenja je lahko velik vir čustvene podpore, kar še posebej velja, če jih združuje globok občutek namena. Kako izražajo ta namen, se bo v času seveda spreminjalo. A če namen ostaja močan, bo skupino združeval več kot eno življenjsko obdobje.
Skupina duš je kot družina. Morda se tega ne zavedajo vedno, a prepoznajo, da zaradi te vezi drug drugega podpirajo in si pomagajo. Čeprav so lahko člani skupine raztreseni po svetu, se bodo vedno srečevali v sanjah ali meditaciji.
Kako lahko ugotovite, ali pripadate skupini duš? Če si zaželite, da bi izvedeli kaj več, bo informacija o tem začela prihajati do vas. Sporočila in podobe se lahko pojavljajo med meditacijo. O tem imate lahko žive sanje. Morda prepoznate nekatere druge iz svoje skupine. Ko vse te informacije sestavite, vam bo resničnost, v kateri živite, postala jasnejša.

VAJA: SREČANJE V LABIRINTU
Pri labirintu je cilj priti do središča. Je izziv, ker je pot varljiva. Polno je slepih poti in ovinkov v napačno smer. Na poti so postavljene tudi visoke ovire, da ne vidite čeznje ali skoznje.
Med vajo boste v labirintu srečali nekoga, ki ga poznate iz prejšnjega življenja ali kot dušo iz skupine. Naslednji koraki vam bodo pomagali izvedeti več o odnosih z njim. Ni vam treba vsakič narediti vseh korakov, izberite le tiste, ki se vam zdijo primerni.
Izberite si čas, ko boste mirni in vas nič ne bo zmotilo. Sprostite se na način, ki vam najbolj ustreza.
1. Predstavljajte si, da stojite na vhodu v labirint. Vstopite. Stopite po poti, za katero mislite, da je prava.
2. Kmalu boste nekoga srečali. Opazite vsako podrobnost te osebe, jo morda poznate? Kako se vede do vas?
3. Vprašajte, ali ima sporočilo za vas. Morebiti bo govorila z vami ali vam kaj pokazala, morda knjigo ali sliko.
4. Vprašajte jo, ali lahko kako pomagate. Morda bo prosila za zdravljenje ali odpuščanje.
5. Prosite, da vam pokaže pot do središča labirinta.
6. Izmenjajta si darila. Ta darila so pomembni simboli vajinega odnosa in kaj vama je ta odnos prinesel.
Ko boste pripravljeni vajo končati, se od tovariša do naslednjič poslovite. Potem preprosto odprite oči.
V labirint se lahko vrnete, kadarkoli želite izvedeti kaj več o svojih odnosih. Tak način vam bo prinesel vse vrste namigov o ljudeh iz prejšnjega življenja, ki so v vašem življenju zdaj, o skupinah duš, ki jim pripadate, in o številnih poteh, ki ste jih prehodili skupaj.