To nam prinašajo zvezde

Horoskop za 19. januar

Danaja
19. 1. 2023, 05.30
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v strelcu.ob 20.11 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – Dopoldne bo Luna prehajala strelca, zato boste optimistični in dobre volje. Popoldne bo Luna v praznem teku in motivacije vam bo primanjkovalo.

BIK – Danes vas bodo v službi vznemirjale podrobnosti, zaradi katerih ne boste videli celotne slike. Bodite bolj prizadevni, kmalu boste spoznali, da trud ni bil zaman.

DVOJČKA – Danes boste z mislimi nekje daleč stran in načrtovali boste potovanje v daljne kraje, saj boste želeli pobegniti iz pustega vsakdanjega dne v drug svet.

RAK – Ne očitajte nekomu, ki se res trudi za vaše dobro in vam želi v resnici le najboljše, njegovih ali njenih napak, ki jih je storil/a v dobri veri, da vam pomaga.

LEV – Odnos do nekoga, ki vam je blizu, se bo spremenil, saj boste želeli pokazati svoja čustva, ker ste imeli v preteklosti zaradi njihovega zadrževanja precejšnje težave.

DEVICA – Vaš način razmišljanja ni v skladu s trenutnim položajem in morda vam bodo očitali, da želite pridobiti koristi samo zase. Poskušali boste dokazati nasprotno.

TEHTNICA – Luna bo prehajala znamenje bolj optimističnega strelca, zato se boste izjemno dobro počutili v družbi starih prijateljev. Razpoloženje bo zelo veselo.

ŠKORPIJON – Tisti, ki imate otroke, boste danes poudarjeno skrbeli zanje in uživali v njihovi družbi. Čas bo tudi za pregled financ; čudili se boste, koliko zapravite.

STRELEC – Bolje bo, da pošteno razmislite o svoji nadaljnji poti in se brez kompromisov odpravite po njej. Luna v vašem znamenju vam bo pomagala pri načrtih.

KOZOROG – Če si ne boste vzeli dovolj časa za sprostitev in razvedrilo, vam bo pomanjkanje energije povzročilo slabše telesno počutje in vas prisililo k počitku. Razmislite o prioritetah.

VODNAR – Potreba po finančni stabilnosti bo večja, saj se vse bolj zavedate, da morate najti neko varnost, ki vam bo pomagala, da boste v bodoče lažje napredovali.

RIBI – Končuje se pomembno obdobje vašega življenja. Ne bojte se prihodnosti, saj se bo kmalu izkazalo, da vas čakajo novi izzivi, ki jih boste zdaj lažje uresničevali.