astronapoved

Horoskop za torek, 17. januarja

Danaja
17. 1. 2023, 06.22
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v škorpijonu, ob 18.33 se pomakne v strelca.

Pixabay
Kako naklonjene so vam zvezde danes?

OVEN – Luna bo pozno popoldne prešla v strelca, bistrila vaše misli in prinašala nove zamisli, ki jih boste izkoristili v poslu. V večernih urah boste zabavali goste.

BIK – V službi se bo zgodila sprememba, ki bo za vas dolgotrajno ugodna. Nekdo, ki ceni vaše delo, vas bo priporočil za napredovanje.

DVOJČKA – Končno bo danes nastopil dan, ko vas ne bo nič motilo. Družabni in zabavni boste ter polni energije. V službi boste nekomu dokazali, da imate prav.

RAK – Danes boste na službeni poti ali pa se boste zanjo dogovorili v prihodnje. Obiskali boste sejem, seminar ali podobno prireditev. Veseli boste spodbude.

LEV – Danes boste začeli razvijati nekaj, kar ste že nekaj časa načrtovali, a ni bilo prave priložnosti. Tokrat boste uspešnejši in znali boste predstaviti svoj načrt.

DEVICA – Danes boste veliko časa namenili urejanju določenih zadev. Morda boste morali urediti nekaj glede nepremičnine, ki je v vaši lasti ali še bo.


TEHTNICA – Zgovorni boste in polni idej. Pazite, da svojim sodelavcem ne izdate vseh zamisli, saj se lahko najde kdo, ki bo vašo zamisel predstavil kot svojo.

ŠKORPIJON – V službi boste boljše volje in zato tudi produktivnejši. Predvsem se boste potrudili pri nekem delu, za katerega veste, da boste nagrajeni.

STRELEC – Luna v vašem znamenju bo prinašala optimizem. Senčica zaskrbljenosti vas bo vsake toliko časa spomnila, da morate opraviti vsakodnevne obveznosti.

KOZOROG – Danes se boste počutili nepremagljivi. Bodite prepričani, da je to samo trenutno stanje in da bodo vaši načrti realni šele, ko jih boste začeli uresničevati.

VODNAR – Vaše mirno in potrpežljivo delovanje zadnjih nekaj dni bo danes obrodilo rezultate in ravno vi boste tisti, ki boste izbrani, da vodite nov projekt.

RIBI – Kljub temu, da boste malo utrujeni, vas bo danes povleklo v akcijo, saj se bodo v službi ponudile nepričakovane priložnosti, ki vas bodo pritegnile.